ΣΟΚ: Οικογενειακός φίλος βίαζε επί χρόνια 6χρονο παιδί – Το θύμα «σπάει» τη σιωπή του

4 Νοεμβρίου 2022

Διαβάστε την συγκλονιστική αποκλειστική συνέντευξη της Διονυσίας για την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν ως 6χρονο παιδί απο οικογενειακό φίλο, στην Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη και το synenas.gr

Τα παιδιά γεννήθηκαν για να παίζουν, να τρέχουν, να γελούν. Να απολαμβάνουν τα ανέμελα παιδικά τους χρόνια.

Ωστόσο, υπάρχουν και παιδιά που ακόμη και σήμερα αναζητούν τον χαμένο παράδεισο των παιδικών τους χρόνων. Που αναρωτιούνται με ποιο δικαίωμα κάποιοι υπάνθρωποι μπόρεσαν να λερώσουν την αγνή τους καρδιά. Και που ζουν με την απορία: πότε θα έρθει η ώρα που η δικαιοσύνη θα αγαλλιάσει τη ψυχή τους;

Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

Φρήντριχ Νίτσε

Διονυσία Πατρώνου
Διονυσία Πατρώνου, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτή η χιλιοειπωμένη φράση είναι κομμένη και ραμμένη για την Διονυσία. Μια γυναίκα που δεχόταν συστηματική σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των 6 μέχρι τα 15 έτη. ΘύτηςΟ οικογενειακός φίλος των γονιών της. Ένας άνθρωπος όπως διηγείται αποκλειστικά στο synenas.gr υπεράνω πάσης υποψίας. Οικογενειάρχης, επαγγελματίας, φίλος και όλα αυτά συνοδευόμενα με τον επιθετικό προσδιορισμό «καλός» ή έτσι ήθελε να φαίνεται.

Η Διονυσία σήμερα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ή ενοχής μιλάει για πρώτη φορά δημόσια, παραθέτοντας όλα όσα έζησε από τον άνδρα που την κακοποιούσε συστηματικά.

Καλοκαίρι 1984 – Η πρώτη κακοποίηση! 

«Ο συγκεκριμένος άνδρας μπαινόβγαινε στο σπίτι μας αρκετά συχνά. Ήταν παντρεμένος και είχε δυο γιους στην ηλικία μου. Σήμερα στα 44 μου έτη, διαβάζοντας την κατάθεσή μου στην Ασφάλεια, διαπίστωσα πως ο άνδρας αυτός είχε μια μεθοδικότητα στον τρόπο που δρούσε. Αυτά τα άτομα που προβαίνουν σε τέτοιες συμπεριφορές φροντίσουν να έχουν πάντα ”καλυμμένα τα νώτα τους”. Φρόντιζε να ρίχνει τις ευθύνες σε μένα. Δεν δίσταζε να μου αναφέρει ότι εγώ τον προκαλούσα. Τι πρόκληση μπορεί να προκαλέσει ένα παιδί 6 χρονών;»

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης εδώ


[There are no radio stations in the database]