Πάνος Καμμένος: Έτσι έγινε το ατύχημα, τα νεότερα για την υγεία του

4 Νοεμβρίου 2022

Την είδηση του ατυχήματος του έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, χωρίς ωστόσο να μεταφέρει πολλές λεπτομέρειες.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πάνος Καμμένος μετά το ατύχημα που είχε με την μηχανή του.

Όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του το πρωί στο Twitter, είχε ατύχημα με αποτέλεσμα το πόδι του να είναι «σε πολύ κακή κατάσταση», χωρίς να αναφέρει τι ακριβώς συνέβη, ούτε κάτι παραπάνω.

«Έμπλεξα», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπειού Βούλας και του ΓΝΑ όπως και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο ατύχημα που είχα εχθές βράδυ. Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έμπλεξα….», αναφέρει αναλυτικά.

«Χθες το βράδυ είχε ένα ατύχημα ο Πάνος Καμμένος, μίλησα μαζί του το πρωί. Του έπεσε η μηχανή πάνω στο πόδι. Την είχε παρκάρει σε μια ανηφόρα. Γλίστρησε η μηχανή και του συνέθλιψε το πόδι» είπε αρχικά ο Γι’ωργος Λιάγκας.

«Έπαθε πολύ βαριά ζημιά, πήγε σε τρία νοσοκομεία. Τώρα είναι στο ΓΝΑ. Δεν έχει γίνει χειρουργείο, πονάει φρικτά. Με δυσκολία του έβγαινε η φωνή. Το πόδι είναι με νάρθηκα. Θα περιμένουν 10-15 μέρες για να κάνουν επέμβαση.

Έτσι του είπαν οι γιατροί. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Του ευχόμαστε περαστικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


[There are no radio stations in the database]