Θρίλερ δίχως τέλος στη Μάνδρα: Είχαν καταγγείλει τον πατέρα για κακοποίηση στο Χαμόγελο του Παιδιού

4 Νοεμβρίου 2022

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του 17χρονου στη Μάνδρα έφερε στο φως το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί αναφορές για σωματική κακοποίηση παιδιών από τον πατέρα τους, αλλά και παραμέληση και από τους δύο γονείς. Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης και έφερε τραύμα από καραμπίνα. Ο έφηβος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο της περιοχής από έναν περαστικό, ενώ δίπλα του βρέθηκαν κάλυκες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η οργάνωση είχε δεχτεί δύο ανώνυμες καταγγελίες βάσει των οποίων τα παιδιά της οικογένειας δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και σοβαρή παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Συγκεκριμένα τέλη Ιουνίου του 2021 το Χαμόγελο έλαβε μια ανώνυμη αναφορά, βάσει της οποίας τα παιδιά μιας οικογένειας, στην περιοχή της Μαγούλας, δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και σοβαρή παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανών να είχε σωθεί η ζωή του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από Το Χαμόγελο του Παιδιού στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από Το Χαμόγελο του Παιδιού και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος». 


[There are no radio stations in the database]