Ανήλικοι ξάφρισαν χρήματα από μαγαζί στη Σπάρτη

3 Νοεμβρίου 2022

Aπασχόλησαν τον ιδιοκτήτη παριστάνοντας τους πελάτες και έκλεψαν χρήματα από το ταμείο

opke

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα παράνομα κέρδη τους τρεις Έλληνες, ένας 19χρονος και δυο ανήλικοι, οι οποίοι μπήκαν σε ένα κατάστημα στη Σπάρτη παριστάνοντας τους πελάτες, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη και έκλεψαν χρήματα από το ταμείο, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο της προανάκριση που διενήργησε για την υπόθεση η Ασφάλεια, τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον επιχειρηματία.Οι τρεις δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.

Έκλεψαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας

Άγνωστοι διέρρηξαν ένα σπίτι στα Ψαχνά Ευβοίας την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες το μεσημέρι της Δευτέρας, έκαναν άνω- κάτω τα δωμάτια και άρπαξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες, έπαθαν σοκ αντικρίζοντας την εικόνα λεηλασίας και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Διρφύων- Μεσσαπίων και του Εγκληματολογικού συνέλεξαν αποτυπώματα και άλλα στοιχεία και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.


[There are no radio stations in the database]