Ανδρέας Πάτσης για διαγραφή: «Η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν ολόσωστη»

26 Οκτωβρίου 2022

Ολόσωστη χαρακτήρισε ο Ανδρέας Πάτσης την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί.


Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Πάτσης επιβεβαίωσε πως διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας ολόσωστη την απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως δεν ήταν μυστικό.

Ο Ανδρέας Πάτσης, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Έχω διαγραφεί και από τη Νέα Δημοκρατία, ισχύει. Έγινα επίκεντρο της επικαιρότητας…». Σχολιάζοντας τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία για μη επαρκείς εξηγήσεις τόνισε: «Είναι αυτό που λέω. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Στην πολιτική καταδικάζεσαι και μετά δίνεις εξηγήσεις.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν ολόσωστη
Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Πάτσης διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία εχθές. Η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου:

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.»

Παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής
Ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε ότι θα κρατήσει την έδρα και θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής Γρεβενών: «Αγαπητοί Γρεβενιωτες και Γρεβενιωτισσες παραμένω Βουλευτής σας, Ανεξάρτητος σε λίγη ώρα θα ανεβεί Δελτίο Τύπου από εμένα και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τις λεπτομέρειες. Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε, Σας ευχαριστώ θερμά».

«Αυτό ΔΕΝ είναι κόμμα. Η Λερναία Ύδρα είναι»
Στην καταγγελία κατά του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, , προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης , ο οποίος αποκάλυψε πως ως ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού αγόρασε «κόκκινα» δάνεια ύψους 62 εκ. ευρώ με μόλις 4,3 εκ. ευρώ».


[There are no radio stations in the database]