Το Champions League και το Europa League παίζουν μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

25 Οκτωβρίου 2022

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την ολοκλήρωση των ομίλων των Κυπέλλων Ευρώπης. Δύο αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία. Από σήμερα έως την Πέμπτη διεξάγονται τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.

Στο Champions League ξεχωρίζει σήμερα το παιχνίδι Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) και αύριο το ματς Μπαρτσελόνα-Μπάγερν (22:00).

Στο Europa League μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει την Πέμπτη ο αγώνας Αϊντχόφεν-Άρσεναλ (19:45).

Τα παιχνίδια Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και Αϊντχόφεν-Άρσεναλ έρχονται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στο Champions League ξεχωρίζουν ακόμα οι σημερινοί αγώνες Σάλτσμπουργκ-Τσέλσι (19:45) και Παρί Σεν Ζερμέν-Μακάμπι Χάιφα (22:00) και οι αυριανές αναμετρήσεις Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν (19:45) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν (22:00).

Την Πέμπτη στο Europa League ανάμεσα στα ματς που έχουν ενδιαφέρον είναι και αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέριφ Τιρασπόλ που ξεκινάει στις 22:00 στο Old Trafford.

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League παίζουν μπάλα με τις κορυφαίες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για το ματς Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός

Την Πέμπτη (22:00) αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός στον 7ο όμιλο του Europa League. Αντιμετωπίζει στη Γερμανία την πρωτοπόρο του ομίλου Φράιμπουργκ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Champions League και τον αγώνα του Europa League Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα.

Euroleague: Με Μονακό ο Ολυμπιακός, στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός

Στη Euroleague διεξάγεται η 5η αγωνιστική με τις δύο ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:45) τη Μονακό και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ (21:05) την Μακάμπι.
Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, ανάμεσά τους και αυτά για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ.


[There are no radio stations in the database]