Μητέρα θηλάζει τον 2 ετών γιο της και χρήστες του διαδικτύου την κατηγορούν για «κακοποίηση»

25 Οκτωβρίου 2022

Θύμα της «επίθεσης» μια 35χρονη blogger από τη Σκωτία

Δέκτης σφοδρά αρνητικών σχολίων για το γεγονός ότι συνεχίζει να θηλάζει τον γιο της ο οποίος είναι πλέον ηλικίας δύο ετών έχει γίνει η 35χρονη μητέρα Έμα Ο’Ντόνελ από την Σκωτία.

Σύμφωνα με την ίδια ορισμένοι από τους επικριτές της έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν τη σύλληψή της υποστηρίζοντας ότι η 35χρονη «κακοποιεί» το παιδί της.

Η ίδια, μάλιστα, γύρισε και ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει τις επιθέσεις που δέχθηκε και το σοκ που βιώσε από αυτές με αρκετούς να την κατηγορούν ότι «έχει θέματα», μολονότι, όπως σημειώνει, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει τον θηλασμό για παιδιά μέχρι τουλάχιστον τα δύο έτη τους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Ο γιος μου είναι 2,5 ετών αλλά οι άνθρωποι πιστεύουν ότι του ασκώ βία» λέει στο βίντεο η blogger.

Η 35χρονη μητέρα χαρακτηρίζει, τέλος, αστείο το γεγονός ότι ενώ τα βίντεο που έχει αναρτήσει υποστηρίζουν τον απογαλακτισμό και περιγράφουν πώς η ίδια προσπαθεί να διακόψει τον θηλασμό «ορισμένοι λένε ότι θα πρέπει να μου περάσουν χειροπέδες γιατί κάνω κάτι τόσο φυσικό και κανονικό».


[There are no radio stations in the database]