Κυλικεία πέντε σχολείων στην Πάτρα έγιναν στόχοι διαρρηκτών

24 Οκτωβρίου 2022

Τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει αλλεπάλληλες διαρρήξεις στα κυλικεία του 8ου Λυκείου, του 2ου ΕΠΑΛ, του 10ου Λυκείου, του 18ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου, όλες με λεία μικροποσά σε κέρματα και κάποια προϊόντα

IMG_20181005_131609-1024x768

Εύκολους στόχους για τους διαρρήκτες αποτελούν τα κυλικεία των σχολείων στην Πάτρα, με πέντε από αυτά να έχουν δεχθεί ανεπιθύμητες «επισκέψεις» τις προηγούμενες ημέρες! Η τελευταία διάρρηξη αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής στο κυλικείο του 8ου Λυκείου της πόλης.

Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα, όπως διαπίστωσε ο διευθυντής του σχολείου που ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν αυτοψία στο κυλικείο, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα προκαλώντας ζημιές και κάλεσαν τον διαχειριστή του για να κάνει καταμέτρηση, ώστε να εξακριβωθεί πόσα χρήματα έκλεψαν και αν άρπαξαν και προϊόντα.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει αλλεπάλληλες διαρρήξεις στα κυλικεία του 2ου ΕΠΑΛ, του 10ου Λυκείου, του 18ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου, όλες με λεία μικροποσά σε κέρματα και κάποια προϊόντα και οι αστυνομικοί που τις ερευνούν εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είναι οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έχουν πάρει αποτυπώματα απ’ όλα τα σχολεία και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπάρχουν κοινά σε όλες τις κλοπές, ώστε να ταυτοποιήσουν τους εισβολείς.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε αυτοκίνητο

Χάρη στα ευρήματα που αξιοποίησαν οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η διάρρηξη ενός αυτοκινήτου που είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στην Άρτα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα ο οποίος είχε παραβιάσει την πόρτα και είχε ξήλωσει το ηχοσύστημα, ενώ άρπαξε και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


[There are no radio stations in the database]