Η viral φωτογραφία νεογέννητου που ψάχνει τον δίδυμο αδερφό της και συγκινεί

24 Οκτωβρίου 2022

Η viral φωτογραφία νεογέννητου που ψάχνει τον δίδυμο αδερφό της και συγκινεί

Αυτή η viral φωτογραφία τιμά την νεογνική απώλεια με έναν πολύ δυνατό τρόπο.

Το ταξίδι της Heather Bowman προς τη μητρότητα ήταν μεγάλο και δύσκολο.

Πολλαπλές αποτυχημένες εγκυμοσύνες, αποβολές – συμπεριλαμβανομένης μιας ακόμη δίδυμης κύησης- και μια σπάνια δυσπλασία και ασθένεια στη μήτρα.

Όταν ξεκίνησε η τελευταία εγκυμοσύνη της Heather και έμαθε ότι έχει πάλι δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ήταν απίστευτη χαρά. Αλλά ήταν και ένα έξτρα άγχος για εκείνη.

«Φοβόμουν ότι κάθε κίνηση, κάθε μικρός πόνος μπορεί να ήταν κάτι επικίνδυνο.» είχε πει η μαμά.

Τελικά, δυστυχώς στον καθιερωμένο έλεγχο στην 17η εβδομάδα, οι γιατροί δεν κατάφεραν να βρουν τον καρδιακό χτύπο του αγοριού των διδύμων.

Η καρδούλα του κοριτσιού όμως συνέχισε να χτυπάει δυνατά.

Οπότε η εγκυμοσύνη συνεχίστηκε κανονικά για το κορίτσι της.

Τα μωρά γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες. Γνώριζε ότι το κορίτσι της ήταν καλά, αλλά ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε το κλάμα της.

«Ήταν ο ομορφότερος ήχος του κόσμου!»

Η μαμά θέλησε να κάνει μια φωτογράφηση νεογέννητου, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια με επαγγελματία φωτογράφο. Απευθύνθηκε στην Jessica Young και της εξήγησε την κατάσταση.

Η viral φωτογραφία που συγκίνησε και ανακούφισε τη μαμά

«Το μόνο πράγμα που είπα στην φωτογράφο, ήταν ότι ήθελα με κάποιον τρόπο να τιμήσω την απώλεια του μικρού μου με αυτή τη φωτογράφηση. Εκείνη είχε την ιδέα για αυτό το συγκινητικό αποτέλεσμα. Ανακουφίστηκα πάρα πολύ όταν το είδα.»

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο. Η μικρή φαίνεται να έχει στραμμένο το βλέμμα της στη μεριά του αδερφού της, εκεί που τοποθέτησαν συμβολικά μικρά φτερά.

Ακόμη πιο απίστευτο όμως είναι ότι δεν προσπάθησε κανείς να τραβήξει το βλέμμα της μικρής εκεί. Δεν ήταν στημένη η φωτογραφία. Η μικρούλα κοιτούσε προς εκείνη την κατεύθυνσή και χαμογέλασε αρκετές φορές.

«Αισθανόμουν πραγματικά λες και ο μικρός μου ήταν μαζί μας, ξαπλωμένος δίπλα στην αδερφή του. Και η μικρή το ένιωθε, είμαι σίγουρη. Την άφησε να καταλάβει ότι θα την συντροφεύει και θα είναι για πάντα μαζί της.»

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και έγινε viral κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Όμως ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση προκάλεσε η δεύτερη φωτογράφηση για τα πρώτα γενέθλια της μικρής. Η φωτογράφος και πάλι ανέλαβε την ιδέα για τον τρόπο που θα φωτογραφιζόταν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Η viral φωτογραφία νεογέννητου που ψάχνει τον δίδυμο αδερφό της και συγκινεί

Ανάμεσα στον πόνο για την απώλεια και τη γιορτή για τη ζωή, αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τα συναισθήματα τόσο έντονα. Και το καταφέρνουν άψογα!


[There are no radio stations in the database]