Επίθεση με καυστικό υγρό: «Με απείλησε ότι αν κάνω σχέση θα με βρουν στο χώμα», λέει η 38χρονη

24 Οκτωβρίου 2022

Η 38χρονη στην Κρήτη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της μίλησε για το τι προηγήθηκε, αλλά και τι συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 05:00. Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα», είπε στο Star.

Η 38χρονη τόνισε πως είχε μια μικρή ποσότητα μαζί της και δεν ήταν βιτριόλι. «Ήταν υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει στο ξενοδοχείο: «Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές. Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο».

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του αδελφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας για τον πρώην σύζυγό της:

«Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πώς θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ».

«Θα παραδοθώ το πρωί της Δευτέρας»

Εξάλλου, η 38χρονη επικοινώνησε με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού Alpha και ανέφερε ότι σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στην αστυνομία ώστε να παραδοθεί.

Οπως είχε επισημάνει η 38χρονη, ο λόγος που δεν είχε παραδοθεί ήταν επειδή δεν είχε βρει δικηγόρο.

Η 38χρονη τόνισε ότι το μπουκάλι με το καυστικό υγρό δεν το είχε μαζί της μόνο το Σάββατο για να το ρίξει στον 36χρονο, αλλά το είχε μέρες μαζί της, γιατί «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha «…δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό», είπε, ενώ ανέφερε: «Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν».

«Θέλουν να με βάλουν φυλακή και να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει», είπε, ενώ σχετικά με τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του θύματος ότι τον παγίδευσε, λέει: «Με τρελαίνει η αδικία. Δεν παγίδευσα κανέναν, εκείνος είναι 105 κιλά και εγώ είμαι 57 κιλά όλη όλη.

Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται, τότε γιατί εφόσον άνοιξε την πόρτα στις 23:00 που ήρθε στο ξενοδοχείο και αντίκρυσε τη σύζυγό του, αντί να δει την άλλη γυναίκα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε, δεν ξαναέκλεισε την πόρτα ενοχλημένος και να πάει στο καλό», δηλώνει η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό.


[There are no radio stations in the database]