Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο άνδρας μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό – Βίντεο στα social media «ανέβασε» η σύζυγος

22 Οκτωβρίου 2022

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του, η οποία παραμένει άφαντη αλλά… ανέβασε βίντεο στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του και εξετάζεται η διακομιδή του στο ΚΑΤ καθώς το υγρό έκαψε την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια καθώς προσπάθησε να προστατευθεί όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό.

Την ίδια ώρα, το γυάλινο δοχείο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η σύζυγος έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο και βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Το υγρό σύμφωνα με το neakriti.gr δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του (αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο) και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου περίπου στις 05:00 κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, όμως το δοχείο με το καυστικό υγρό το έφερε μαζί της η γυναίκα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες ληστείες, ένοπλες, σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία το 2015 και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Απο την πλευρά της η 38χρονη που αναζητείται από τις αρχές κάνει λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με το cretalive, η γυναίκα «ανέβασε» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου όπως αναφέρει, να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Παράλληλα, ζητεί από τους ακολούθους της να σεβαστούν την ίδια και την οικογένειά της, αλλά και να δείξουν ευαισθησία.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό της 38χρονης γυναίκας, συζύγου του θύματος.


[There are no radio stations in the database]