Τι να περιμένετε από την εποχή του Σκορπιού – Ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου

21 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο.

Είτε γιορτάζετε και εσείς το το Halloween, όπως το εξωτερικό, είτε όχι, η εποχή του Σκορπιού που ξεκινά επίσημα την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, φέρνει αέρα αλλαγής και ανατροπές. Η περίοδος αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με χουχούλιασμα σε καναπέδες και ζεστά ροφήματα με γεύση κολοκύθας. Πρόκειται για μια εποχή με αλλαγές (τις οποίες πρέπει να αγκαλιάσετε ακόμα κι αν σας τρομάζουν) και ξεκάθαρη αντιμετώπιση των πιο περίπλοκων συναισθημάτων σας. Διαβάστε παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή την εποχή.

Ο Σκορπιός στην αστρολογία

Αν θέλετε να καταλάβετε ορισμένα πράγματα για αυτό το ζώδιο πρέπει πρώτα να γνωρίσετε τους πλανήτες κυβερνήτες του, τον Άρη και τον Πλούτωνα. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και του πάθους. Από την άλλη, ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, της μεταμόρφωσης και των μυστικών. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως ο Σκορπιός δεν ικανοποιείται εύκολα και αναζητά το βάθος σε κάθε τι. Προτιμά να συνδεθεί βαθιά με τους άλλους και δυσανασχετεί με κάθε τι επιφανειακό.

Νιώθει απίστευτα άνετα με τη σκιώδη πλευρά του χαρακτήρα και της σεξουαλικότητάς του και χάρη σε αυτή σαγηνεύει τους άλλους άμα τη εμφανίσει. Κερδίζει τις εντυπώσεις εξ αρχής, μα δεν «ανοίγει» εύκολα τα χαρτιά του. Αυτό το μυστικιστικό του χαρακτήρα του τον κάνει γοητευτικό μα και απόμακρο συνάμα.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι απίστευτα επίμονοι και ιδιαίτερα αποφασιστικοί. Άπαξ και αναλάβουν μια ευθύνη, θα τη φέρουν σε πέρας όσο δύσκολη κι αν είναι.

Με βάση τα παραπάνω από τη στιγμή που ο Ήλιος θα αφήσει τον Ζυγό και θα αρχίσει να κινείται στον Σκορπιό, όλοι μας θα εμβαθύνουμε στις σχέσεις μας. Η ικανότητά σας να έρθετε πιο κοντά με κάποιον που αγαπάτε, να δείχνετε πιο ευάλωτοι, να αποζητάτε εμπιστοσύνη και να τολμήσετε να κολυμπήσετε σε αχαρτογράφητα νερά (και σε επαγγελματικές σχέσεις), γίνεται πιο έντονη αυτή την περίοδο του χρόνου.

Αντλώντας δύναμη και αποφασιστικότητα από τον Άρη και τον Πλούτωνα, η εποχή του Σκορπιού μάς ζητά να αποδείξουμε τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για να διατηρήσουμε όσα έχουμε ή να αναζητήσουμε ακόμη περισσότερα.

Τα πιο σημαντικά σημεία για την περίοδο του Σκορπιού το 2022

Αν και ο Ήλιος περνά από τον Σκορπιό κάθε χρόνο, είναι οι κινήσεις των υπόλοιπων πλανητών που καθορίζουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Παρακάτω το τι περιμένουμε τη φετινή εποχή του Σκορπιού.

Εκλείψεις

Μόλις δύο ημέρες μετά τη μετάβαση του Ήλιου στον Σκορπιό, στις 25 Οκτωβρίου, θα ζήσουμε μία ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 8 Νοεμβρίου, η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο έρχεται για να ταράξει τα νερά. Αυτές οι δύο εκλείψεις ανήκουν σε εκείνες που ξεκίνησαν στις 9 Νοεμβρίου του 2021 και θα ολοκληρωθούν στις 28 Οκτωβρίου του 2023. Για να μπορέσετε να τις διαχειριστείτε καλύτερα ίσως θα ήταν προτιμότερο να ανατρέξετε στην περασμένη άνοιξη και να θυμηθείτε τις αναπόφευκτες αλλαγές που ζήσατε.

Ανάδρομος Άρης

Αν νομίζετε πως μόνο ο ανάδρομος Ερμής σάς επηρεάζει, πλανάστε. Ο κυβερνήτης – πλανήτης του Σκορπιού θα κάνει μια στροφή στην πορεία του, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Ο πλανήτης του σεξ, της ενέργειας και της επιθετικότητας θα είναι ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου 2022 μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου του 2023, στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων. Μπορεί ο Άρης να μας προκαλεί να αναλάβουμε δράση, λοιπόν, μα η ανάδρομη πορεία του μας θέλει ιδιαίτερα προσεκτικούς, καθώς γίνεται εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρουμε όλα. Παράλληλα, θα νιώσετε την ανάγκη να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο προωθήσατε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας και να επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας, ώστε να πετύχετε περισσότερα την νέα χρονιά.

Ερμής, Ήλιος και Αφροδίτη μπαίνουν στο παιχνίδι

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη εγκαθίστανται στον Σκορπιό. Οι πλανήτες φέρνουν άφθονη αρμονία και ενίσχυση της φαντασίας σας. Περιμένετε τις πιο ονειρεμένες σκέψεις (που μπορεί να γίνουν και πράξη) από τις 10 έως τις 14 Νοεμβρίου. Μια ημέρα μετά η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δια στους Ιχθύς, πράγμα που σημαίνει πως όντως οι φαντασιώσεις θα γίνουν πράξη,

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Τείνουμε να σκεφτόμαστε πως η γενέθλια εποχή κάθε ζωδίου επηρεάζει εκείνο και μόνο. Εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού, όμως, δεν είναι οι μόνοι που επηρεάζονται από τις πλανητικές κινήσεις και τις δονήσεις που επιφέρουν. Όποιος έχει γεννηθεί με τον Ήλιο ή με κάποιον άλλο πλανήτη του στα υπόλοιπα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων και Υδροχόος) θα μπορούσε να δει τη ζωή του να αλλάζει άρδην – δυνητικά και ιδανικά προς το καλύτερο.


[There are no radio stations in the database]