Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας – Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ

21 Οκτωβρίου 2022

καιρος

Σήμερα Παρασκευή  Στην Κεντρική Μακεδονία , Ανατολική Θεσσαλία , Ανατολική Στερεά , Εύβοια , στις Σποράδες και την Κρήτη , μέχρι το μεσημέρι , θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές , που στη συνέχεια θα σταματήσουν.   Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και  στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ανατολικά και Βόρεια έως 21 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 23 με 25 βαθμούς. 
 

Το  Σ/Κ Γενικά αίθριος καιρός.  Οι Βόρειοι  Άνεμοι το Σάββατο θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 4 με 6  μποφόρ.  Την Κυριακή θα γίνουν Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως την Κυριακή. 

Τη Δευτέρα , την Τρίτη και την Τετάρτη  καλοκαιρία αναμένεται στη χώρα μας , με γενικά αίθριο καιρό.  Οι Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα , ως προς τις μέγιστες τιμές της. 

Αττική                                                                                                                                           
Καιρός Λίγη συννεφιά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 5 και στα Ανατολικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   
Καιρός   Αυξημένη συννεφιά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ  και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr


[There are no radio stations in the database]