Kim Kardashian: Θέλει να κάνει κολιέ από τα οστά της μητέρας της

20 Οκτωβρίου 2022

Η οικογένεια Kardashian είναι γνωστή για τις ιδιαίτερες ιδέες που κάνουν trend και αυτό είναι κάτι που δεν μας κάνει τόσο εντύπωση.

Ίσως η Kim Kardashian ήθελε να μπει πιο βαθιά στο πνεύμα του Halloween.

Στη δεύτερη σεζόν, το πέμπτο επεισόδιο της σειράς “The Kardashians” του Hulu, που προβλήθηκε την Πέμπτη, η Jenner βρισκόταν σε ανάκαμψη για χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου. 

Ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με την κόρη της, Khloé Kardashian, και την άλλη κόρη της Kylie στο τηλέφωνο, η Jenner μίλησε για τα μοναδικά σχέδια της Kim. 

«Η Kim ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», είπε η Jenner. “Είναι ανατριχιαστικό.” Με την Kylie να απαντά στο τηλέφωνο πως «Είναι περίεργο».

Η Kim συνόδευσε τη μητέρα της στο νοσοκομείο για την εγχείρησή της, μαζί με το αγόρι της Jenner, Corey Gamble, όπως φαίνεται στο επεισόδιο τέσσερα.

 Ενώ κρατούσε συντροφιά στο προεγχειρητικό δωμάτιο, η Kim είπε ότι είχε μια «παράδοση» να απειλεί τους γιατρούς που έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις στα μέλη της οικογένειάς της «με τη ζωή τους».

 Λίγο πριν η μητέρα της πάει στο χειρουργείο, η Kim την καθησύχασε ότι η επέμβαση δεν ήταν «τίποτα», δεδομένου ότι η Jenner είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο στο παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνει η Kim κοσμήματα από τα κόκκαλα της, η Kris σκέφτηκε περισσότερο να μοιράσει τις στάχτες της μετά το θάνατό της και την καύση της, μετατρέποντάς τις σε κολιέ για τα παιδιά της. 


[There are no radio stations in the database]