Britney Spears: Tα ιρανικά κρατικά μέσα την “κυνηγούν” λόγω των δημοσιεύσεων της

19 Οκτωβρίου 2022

H Britney Spears συνεχίζει και περνάει δύσκολες ώρες, καθώς δε σταματάει ποτέ η δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της εδώ και αρκετό καιρό.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν “κυνηγούν” τώρα την pop star, καθώς εξέφρασε στο Twitter την υποστήριξή της στους Ιρανούς πολίτες. Εκείνοι διαμαρτύρονται για την ηθική της δικής τους αστυνομίας. Το Πρακτορείο Ειδήσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας αντέδρασε στα σχόλιά της, τονίζοντας πως:

“Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Britney Spears τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της το 2008 λόγω των προβλημάτων ψυχικής της υγείας. Αυτό έδωσε στον πατέρα της Britney τον έλεγχο των οικονομικών της, ακόμη και των προσωπικών της, όπως μια νέα εγκυμοσύνη, ένας γάμος αλλά και οι επισκέψεις στους έφηβους γιους της”.

Οι συγκεκριμένες διαδηλώσεις γίνονται κατά κύριο λόγω του θανάτου  της 22χρονης ακτιβίστριας Mahsa Amini τον Σεπτέμβριο.

Όσο για το θέμα με τον πατέρα της, η διάσημη pop star είχε κάνει κάποιες ηχογραφήσεις πριν σταλεί σε μια μονάδα ψυχικής υγείας στις αρχές του 2019. Πιο συγκεκριμένα είχε εξομολογηθεί πως:

“Το όλο θέμα δεν είχε νόημα. Η απομόνωση, οι νοσοκόμες, τα φιαλίδια του αίματος, πίστευα ότι μπορεί να έκανα θεραπεία για αντιμετώπιση καρκίνου, αλλά τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Είμαι καλά. Είμαι ζωντανή. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ξέρεις πλέον ότι όλοι αυτοί ήταν απλώς κακοί μαζί σου. Πραγματικά ένιωθα ότι ο μπαμπάς μου προσπαθούσε να με σκοτώσει. Ελπίζω να καεί στην κόλαση”.


[There are no radio stations in the database]