Το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη (17/10)

18 Οκτωβρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Νέες συλλήψεις

Το Σάββατο το πρωί δεκάδες εξαγριωμένοι πολίτες συμμετείχαν στην πορεία για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης. Κατά την πορεία σημειώθηκαν επεισόδια όταν οι διαδηλωτές έφτασαν έξω από το κατάστημα που διατηρούσε ο 53χρονος κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος. Οι διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του καταστήματος. Στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές βάζοντας φωτιά στο επαγγελματικό όχημα του.

Το Σάββατο συνελλήφθη ένας ακόμη βιαστής του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Πρόκειται για έναν 33χρονο με το όνομα Αναστάσιος ο οποίος τακτοποιήθηκε και όπως προέκυψε από την έρευνα συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε νέα σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση. Πρόκειται για έναν 34χρονο από το Παγκράτι, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος συνομιλούσε και αυτός μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με το παιδί και κατηγορείται ότι βίασε δύο φορές τη 12χρονη και η πράξη έγινε στο Ι.Χ. έναντι αμοιβής.

Η πέμπτη σύλληψη ήρθε αργά το απόγευμα. Συνελήφθη ένας 36χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί και αυτός σήμερα. Πρόκειται για έναν διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου “Μεταξά”, οποίος κατοικεί στα Δυτικά προάστια. Έκλεινε και ο ίδιος ραντεβού με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Αμέσως τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού υγείας και έχουν γίνει οι διαδικασίες για την απόλυση του.


[There are no radio stations in the database]