The Voice: Η Κρητικιά make up artist που ξεχώρισε

17 Οκτωβρίου 2022

Η Μανωλία Αλεξάκη κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κάνει τους κριτές να γυρίσουν.

manolia-alexaki_cleanup

Για άλλη μια χρονιά το talent show «The Voice», επέστρεψε και όπως φαίνεται πολλά ταλέντα πέρασαν και από το χθεσινό επεισόδιο.

Ο Γιώργος Λιανός, με τους τέσσερις κριτές, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη, βρίσκονταν και εχθές στις θέσεις τους και όπως φαίνεται θα έχουν ένα δύσκολο έργο.

Εχθές Κυριακή , πολλοί διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στην σκηνή του “The voice “ με την παράσταση να κλέβει , η κρητικιά make up artist Μανωλία Αλεξάκη , με την ξεχωριστή προσωπικότητα της , την μαγική φωνή της και δυο φτερά Αγγέλου , να είναι μαζί της σε όλη αυτήν της, την προσπάθεια . ….Η όμορφη κρητικιά ερμήνευσε το τραγούδι “Bang – Bang” κάνοντας τους τρεις κριτές να γυρίσουν ,επιλέγοντας όμως τον Πάνο Μουζουράκη για coach της.


Φυσικά συγκίνησε με την δύναμη και το μεγαλείο ψυχής της ,που παρόλο που έχει χάσει τον αδερφό της πριν από περίπου ενάμιση χρόνο , έχοντας κάνει τατουάζ δυο φτερά Αγγέλου ( το όνομα του αδερφού της , Άγγελος ), δεν το έβαλε κάτω και δεν παράτησε το όνειρο της. Το τραγούδι που ερμήνευσε στην ουσία ήταν όλα όσα, ήθελε να εκφράσει στον αδερφό της…


[There are no radio stations in the database]