Ωρα απολογίας για τη μητέρα της 12χρονης και τους «οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας» για τον βιασμό του κοριτσιού

17 Οκτωβρίου 2022

Νέα εντάλματα υπό έκδοση- Σπεύδουν να καταθέσουν άνδρες που είχαν επικοινωνία με το κορίτσι- Τρεις άνδρες συνελήφθησαν το σαββατοκύριακο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό καθώς τα τελευταία 24άωρα η μία σύλληψη διαδέχεται την άλλη.

Μέχρι στιγμής εκτός των δύο προφυλακισμένων Μίχο και Σοφιανίδη, και την ήδη συλληφθείσα μητέρα της ανήλικης, οι άντρες της υποδιεύθυνσης ανηλίκων  φόρεσαν χειροπέδες σε τρεις ακόμη άντρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης επί πληρωμή σε ανήλικη παθούσα. Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 36άχρονο και τελευταίο έναν άντρα 34 ετών.

Τόσο ο 33χρονος όσο και ο 36άχρονος που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, υποστήριξαν πως δεν υπήρξε ερωτική συνέλευση με το κορίτσι.

Ωστόσο και οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να είχαν ασελγήσει στην 12χρονη με αμοιβή, ενώ τα ραντεβού κλείστηκαν -σύμφωνα με τη δικογραφία- μετά από συνομιλία που είχε προηγηθεί σε chat διαδικτυακής σελίδας.

«Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, έχουν ταυτοποιηθεί και άλλοι, αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης»  δηλώνει αξιωματικός της ΕΛΑΣ στον skai.gr επιβεβαιώνοντας έτσι τους φόβους που υπήρχαν από την αρχή πως για τουλάχιστον τέσσερεις μήνες ένα παιδί μόλις 12 ετών ζούσε το απόλυτο μαρτύριο στα χέρια αντρών που έβγαζαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις πάνω του. 

Όλοι -οι μέχρι στιγμής συλληφθέντες-,  είναι ηλικίας από 30-40 ετών, «οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας», που στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου έβρισκαν το καταφύγιο για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα ωρών είναι να γίνει ακόμη μία σύλληψη άντρα που έχει βιάσει το κορίτσι στην περιοχή του Κολωνού. Πρόκειται για άντρα ο οποίος έναντι χρημάτων ασέλγησε στη ανήλικη. Έχει ταυτοποιηθεί από το μεσημέρι της Κυριακής και αναζητείται.

Οι δράστες φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί από τα ηλεκτρονικά ίχνη που «μίλησαν» στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ τουλάχιστον οι δύο φέρονται να έχουν αναγνωριστεί και από την ίδια την κοπέλα.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη σε συμπληρωματική που έδωσε η ανήλικη αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί τουλάχιστον τέσσερεις από τους βιαστές της.

Πέραν των συλληφθέντων, την πόρτα του ανηλίκων έχουν περάσει αυτοβούλως συνολικά τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για τρεις άντρες 30-40 ετών και έναν κοντά 50 ετών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν μόνοι τους και κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει διαδικτυακά με την ανήλικη, ωστόσο δεν συνέχισαν ώστε να κλείσουν κάποιο ραντεβού μαζί της. Αρνήθηκαν πως την έχουν συναντήσει ενώ ο ένας κατέθεσε πως από την συνομιλία που είχε με την κοπέλα υποψιάστηκε πως είναι πολύ μικρή και δεν θέλησε να δώσει καμία συνέχεια.

Και οι τέσσερεις κατέθεσαν ενόρκως και αφού τους κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να εξεταστούν αποχώρησαν.

Και ενώ η έρευνα της ασφάλειας είναι σε πλήρη εξέλιξη, σήμερα Δευτέρα το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσει 37χρονη μητέρα της ανήλικης η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν στοιχεία που την καίνε. Η μητέρα θα πρέπει να αποδείξει στην ανακρίτρια πως δεν γνώριζε για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της αλλά και πως δεν την εκπόρνευε αυτή προκειμένου να βγάλει χρήματα.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ο 33χρονος και ο 36χρονος που έχουν πάρει προθεσμία, αλλά και ο 34άχρονος που συνελήφθη εχτές το απόγευμα. 

Πηγή: skai.gr


[There are no radio stations in the database]