Νυν VS Πρώην: Hailey Bieber & Selena Gomez… Αγκαλιά! Όλο το παρασκήνιο

17 Οκτωβρίου 2022

Η νυν και η πρώην του Justin Bieber αγκαλιάστηκαν και πόζαραν μαζί σαν δυο “αγαπημένες φίλες”.

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου η Hailey Bieber και η Selena Gomez βρέθηκαν σε ένα γκαλά στο Λος Άντζελες και δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί αγκαλιασμένες.

Οι δυο τους όχι μόνο φωτογραφήθηκαν γεμάτες χαμόγελο, αλλά μοιράστηκαν και μια “ζεστή” αγκαλιά καταρρίπτοντας έτσι τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί για τα μάτια του Justin Bieber.

Η καλή πρόθεση ξεκίνησε από την Hailey Bieber η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κακία μεταξύ των δυο γυναικών.

«Όλα είναι σεβασμός και όλα είναι αγάπη. Κανείς από εμάς δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα εκτός από σεβασμό. Την σέβομαι πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες (μεταξύ μας). Την σέβομαι.» δήλωσε το μοντέλο για την Gomez.

H Hailey επίσης δήλωσε πως είχε μιλήσει με την Selena Gomez από τότε που παντρεύτηκε τον Bieber και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει «δράμα» μεταξύ τους.

O τραγουδιστής ήταν σε σχέση με την Selena Gomez για 8 χρόνια περίπου. Στα διαλείμματά τους όμως εκείνος “μπλέχτηκε” με την Hailey, με την Sofia Richie και….πολλές άλλες.

To 2017 o Justin Bieber και η Selena Gomez έκαναν μια τελευταία προσπάθεια και τον Μάρτιο του 2018  χώρισαν οριστικά οι δρόμοι τους. Περίπου τότε ξεκίνησε και το ειδύλλιό του με την Hailey.

Η σύζυγος του Bieber τόνισε τέλος στην συνέντευξη ότι ποτέ δεν τον “έκλεψε” από την Selena διότι δεν είναι του χαρακτήρα της.


[There are no radio stations in the database]