Έπεσαν οι υπογραφές για το Logistic City στο Δήμο Φυλής

17 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα στις 10 το πρωί, έπεσαν οι υπογραφές για το Logistic City μεταξύ του Δήμου Φυλής και της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο: «Μετεγκατάσταση Μεταφορικών Επιχειρήσεων Ελαιώνα σε ακίνητο του Δήμου Φυλής».

Το «παρών» έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχαήλ Παπαδόπουλος και φυσικά ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Παππούς.

Το Mega Project στρέφει τα βλέμματα της παγκόσμιας κατασκευαστικής αγοράς και του Real Estate πάνω του αφού θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο υποδοχέα του είδους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Θα ξεκινήσει η κατασκευή σταθμού του νέου κλάδου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ στο μέλλον θα κατασκευαστεί και σταθμός σιδηροδρόμου σταθερής τροχιάς. Μάλιστα προκειμένου να υπάρχει άμεση πρόσβαση και από το λιμάνι του Πειραιά έχει ζητηθεί η ολοκλήρωση της Περιφερειακής Αιγάλεω μέσω της Λεωφόρου Σχιστού με ένα τούνελ ουσιαστικά παρακάμπτοντας όλη την κίνηση από τον Πειραιά μέσω της Εθνικής δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη «ανάσα» στο κυκλοφοριακό της πόλης.


[There are no radio stations in the database]