Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

13 Οκτωβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου, το να διατηρείς τα πράγματα άνετα και απλά φαίνεται να ικανοποιεί τους περισσότερους. Είναι καλή ιδέα να ανασυνταχτείς ή να αφιερώσεις χρόνο για πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Ωστόσο, η σημερινή ενέργεια είναι καλή για να δεις που μπορείς να βελτιώσεις τις συνεργασίες του, τις ρουτίνες σου ή την αυτοφροντίδα σου. Αν χρειαστεί κάνε κάποιες προσαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σχηματίζει μια άβολη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιο σου και μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις την επιθυμία σου για προσωπική ανεξαρτησία και την ανάγκη σου να ακολουθήσεις τα καθήκοντα σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και είσαι περισσότερο σε επαφή με τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Οι άλλοι έλκονται από τη φυσική σου αυτοπεποίθηση. Ωστόσο θα μπορούσες να παίρνεις τα πράγματα μάλλον προσωπικά με τις σημερινές διελεύσεις. Η κοινωνική δυσφορία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις.

Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ακραία αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη ή αν οι γύρω σου προσπαθούν να σε καθηλώσουν σε μια απάντηση ή μια δέσμευση. Κάνε διαλείμματα και προσπάθησε να ξεκουραστείς αν είναι δυνατόν.

Καρκίνος: Η καρδιά σου μπορεί να βρίσκεται σε δυο σημεία σήμερα και ενώ θέλεις να περικυκλωθείς με τα γνωστά, κάτι σε καλεί να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου. Ενώ η σημερινή μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια αναποφασιστικότητα, η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να εξομαλύνεις τα πράγματα καθώς η μέρα προχωρά.

Είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Το να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα αντί να το παρακάμψεις είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σου. Το να κρατάς ανοιχτές τις επιλογές σου μπορεί να προσκαλέσει θετικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες αλλά είναι επίσης σημαντικό να τιμάς τη ανάγκη σου για χαλάρωση.

Λέων: Νωρίς σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια αφηρημάδα, μια καθυστέρηση ή μια αίσθηση απογοήτευσης. Ευτυχώς αυτή η επιρροή είναι προσωρινή και μπορεί κάλλιστα να σε ανακατευθύνει.

Στο μεταξύ η επιθυμία να δραπετεύσεις ή να απολαύσεις μια αλλαγή ρυθμού είναι έντονη κι αν φέρεσαι σκληρά στον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα μπορεί να αισθανθείς λίγο αποπροσανατολισμένη. Μπορεί να υπάρχουν μπερδεμένα ή ενοχλητικά ζητήματα ορίων σε μια φιλία που θα χρειαστεί να λύσεις.


[There are no radio stations in the database]