GNTM – Κατερίνα Καρά: Η μητέρα δυο παιδιών το μοντέλο που αποχώρησε πρώτο από το reality μόδας

11 Οκτωβρίου 2022

Οι οντισιόν του GNTM ολοκληρώθηκαν στο αποψινό επεισόδιο, τα 21 επίδοξα μοντέλα μπήκαν τελικά στο σπίτι. Ωστόσο μέχρι να συνηθίσουν, ήρθε η ανατροπή που είναι η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Η πρώτη αποχώρηση προκάλεσε έκπληξη και μία από τις παίκτριες δεν κατάφερε να ανταποκριθεί καθόλου στο ζητούμενο. Αυτό σίγουρα έδωσε ένα μάθημα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, που πολύ σύντομα κατάλαβαν πως στην πρώτη «στραβή», υπάρχει κίνδυνος να αποσυντονιστούν και να βρεθούν εκτός του GNTM.

Η πρώτη παίκτρια, που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM ήταν η Κατερίνα Καρά, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά.

Ποια είναι η Κατερίνα Καρά

Η Κατερίνα είναι 27 χρονών και έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Είναι παντρεμένη και μανούλα δύο παιδιών, έχει σπουδές στη Φιλολογία, ενώ έχει τελειώσει και αισθητική. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται ως make-up artist. Δηλώνει καλλιτεχνική φύση αφού ασχολούνταν με τον χορό και τη μουσική για πολλά χρόνια.

Το modelling είναι κάτι με το οποίο είχε πάθος από το Λύκειο. Ωστόσο δεν κατάφερε να κυνηγήσει το όνειρό της, μέχρι σήμερα, αρχικά γιατί δεν μπορούσε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει πρακτορείο και στη συνέχεια γιατί γεννήθηκαν τα δύο παιδιά της – 2 και 4 ετών – τα οποία είναι η προτεραιότητα της. 


[There are no radio stations in the database]