Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη – Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις

11 Οκτωβρίου 2022

Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 5 άτομα τα οποία φέρεται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι ενώ έχουν εντοπίσει στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος 100 άτομα που φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη

Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις
Βιασμός ανήλικης στα Σεπόλια (Πηγή: eurokinissi, Pixabay)

Μόνο σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής 100 χρήστες συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες ο 53χρονος, που έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη πληρώνοντας τον βιαστή και προαγωγό της.

Διαβάστε ακόμη: «Ανδρείκελα ζουν με την κάλυψη της ελληνικής οικογένειας»: «Χείμαρρος» ο Σούρας για τον βιασμό 12χρονης στα Σεπόλια

Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 5 άτομα τα οποία φέρεται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι πληρώνοντας μάλιστα 50 ευρώ στον 53χρονο συλληφθέντα. Και για τους πέντε θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθούν στα χέρια της Αστυνομίας. Πλέον οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί ιχνηλατούν την πλατφόρμα που ο 53χρονος αναρτούσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης κοπέλας και μέσω αυτής αναζητούσε παιδόφιλους «πελάτες».

Η έρευνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με βασικό στόχο την ταυτοποίηση όλων αυτών των χρηστών που εντοπίστηκαν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, να έχουν σχέση με τον 53χρονο και φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι.

Στις έρευνες που γίνονται, άλλωστε έχει αναφερθεί και η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου. «Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι’ αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος» είχε αναφέρει νωρίτερα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.


[There are no radio stations in the database]