Μίτσελ: «Πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε»

7 Οκτωβρίου 2022

«Στον Ολυμπιακό το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε τα λάθη μας», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά την ήττα με 3-0 από την Καραμπάγκ

5696357

Ο τεχνικός του ΟλυμπιακούΜίτσελ, τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη του δευτέρου μέρους στην ήττα από την Καραμπάγκ και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια του ομίλου του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην Cosmote TV:

Για το τι συνέβη στο δεύτερο μέρος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε τις επιθέσεις της Καραμπάγκ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη στη διοργάνωση αυτή τα πληρώνεις».

Για το αν θα έκανε τις ίδιες αλλαγές αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Όταν χάνεις σίγουρα μετανιώνεις. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως συμπίπτουν οι αλλαγές χρονικά. Ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε και δεχθήκαμε γκολ στην αντεπίθεση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει την κατάσταση: «Στον Ολυμπιακό το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε τα λάθη μας, να ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε και να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε. Έτσι θα καταλάβουμε και πως πρέπει να παίξουμε».Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf5w1ai52zd)

Πηγή:www.gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]