Χεζόνια: «Μεγαλύτερο club όλων των εποχών η Ρεάλ, επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

5 Οκτωβρίου 2022

Δηλώσεις, με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague, έκανε ο Μάριο Χεζόνια.

Με τον Κροάτη φόργουορντ να στέκεται στην ενίσχυση του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι αλλά να μην λησμονεί να ξεκαθαρίσει πως οι «μερένχες» είναι η σπουδαιότερη ομάδα στο… μπασκετικό στερέωμα!

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Προέρχεται από την ήττα στο ελληνικό ντέρμπι στον τελικό του Super Cup με τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι υπέγραψε σπουδαίους παίκτες όμως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Αυτή τη φορά, όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, δεν υπάρχει scouting επειδή δεν είναι ξεκάθαρα πολλά πράγματα στην preseason», είπε αρχικά ο Χεζόνια.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά, κοντρολάρω την πίεση. Βάζω κάποιους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που θέλω να πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά αυτό που μου αρέσει είναι πως είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, έχουμε την ίδια νοοτροπία».


[There are no radio stations in the database]