Αντζελίνα Τζολί: «Ο Μπραντ Πιτ πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά μας»

5 Οκτωβρίου 2022

Νέα καταγγελία της Αντζελίνα Τζολί καίει τον Μπραντ Πιτ, περιγράφοντας βίαια ξεσπάσματα προς την ίδια και τα παιδιά τους.

Ο ηθοποιός φέρεται να «προσπάθησε να πνίξει» ένα από τα παιδιά, ενώ «άρπαξε» την Αντζελίνα από το κεφάλι στη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης το 2016. Αυτό αναφέρουν δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Page Six.

«Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα στην Τζολί. Σε άλλη στιγμή, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», αναφέρουν επίσης τα έγγραφα.

Πώς προσπάθησε να τον σταματήσει
Η 47χρονη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει και «άρπαξε» τον τότε σύζυγό της από πίσω, για να προσπαθήσει να τον σταματήσει.

«Για να βγάλει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Όλα τα παιδιά όρμησαν μέσα και με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Πιτ να σταματήσει», επισημαίνεται ακόμα στην καταγγελία.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Πιτ ήταν αντικείμενο έρευνας από το FBI για παιδική κακοποίηση μετά το περιστατικό. Ωστόσο οι αρχές δεν προχώρησαν στην άσκηση διώξεων σε βάρος του βραβευμένου ηθοποιού.


[There are no radio stations in the database]