Chain nails: H Dua Lipa υιοθέτησε το πιο extreme μανικιούρ του φθινοπώρου!

29 Σεπτεμβρίου 2022

Η Dua Lipa δοκίμασε τα chain nails, εμπνευσμένα από την pop art. Η τραγουδίστρια αποτελεί έμπνευση για όλους όσους ασχολούνται με τα nail trends και τα σχέδια στα νύχια, αφού η νεαρή τραγουδίστρια συνεχώς δοκιμάζει νέα σχέδια και επιστρέφει με περισσότερη έμπνευση για τα νύχια κάθε φορά.

Έτσι, κι αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τελευταίο της μανικιούρ σε Instagram Story και αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως η Lipa προτιμάει κάπως τα πιο extreme σχέδια.

Η Dua Lipa, η οποία έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με την περιοδεία της για το “Future Nostalgia”, έκανε επιτέλους μια στάση στη Νέα Υόρκη για να δει μία από τις αγαπημένες της nail artists στην πολιτεία: τη Mei Kawajiri. Έχοντας ως λεζάντα στη φωτογραφία, «είμαστε πίσω μωρό μου», η τραγουδίστρια έδειξε τα νέα της νύχια, τα οποία αποτελούνταν από μια έντονη, μεγάλη χρυσή αλυσίδα εμπνευσμένη από την pop art. Τα νύχια της είχαν ένα απαλό οβάλ σχήμα και ως βάση τους το μαύρο χρώμα. Στη συνέχεια, προστέθηκε μια κίτρινη αλυσίδα σε κάθε νύχι με λεπτομέρειες, που λόγω της pop art επιρροής τα chain nails της έμοιαζαν πολύ με κινούμενα σχέδια.

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι γνωστό ότι λατρεύει τους πειραματισμούς στα νύχια της και έχουμε δει πολλά και διαφορετικά νύχια από εκείνη, όπως είναι τα εξής:

Chain nails: Τα υιοθέτησε η Dua Lipa. Εσείς θα τα επιλέγατε;

Σκεφτείτε χάλκινα και χρυσά σχέδια, μεταλλικά φύλλα, αυτοκόλλητα νυχιών, χρυσές λεπτομέρειες, αλυσίδες, αιχμές και ακόμη και τρισδιάστατα σχήματα, για να υιοθετήσετε κι εσείς κάποιο extreme σχέδιο, σαν αυτό της Dua Lipa.


[There are no radio stations in the database]