«Ποντικός» άδειασε αποθήκη με μπαταρίες οχημάτων στις Σέρρες

29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο 23χρονος δράστης άφησε πίσω του ίχνη που βοήθησαν την Ασφάλεια στην ταυτοποίησή του

burglar

Άφησε πίσω του ίχνη που βοήθησαν την Ασφάλεια στην ταυτοποίησή του ο 23χρονος Έλληνας που είχε παραβιάσει μια αποθήκη σε περιοχή των Σερρών, κάποια στιγμή από το περασμένο Σάββατο ως την Δευτέρα και άρπαξε μπαταρίες φορτηγών και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και στο όχημα ιδιοκτησίας του, το οποίο κατασχέθηκε όπως και 90 ευρώ που είχε πάνω του, βρήκαν μέρος των κλεμμένων αντικειμένων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της αποθήκης. Σε βάρος του νεαρού «ποντικού» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Έκανε δυο κλοπές στην ίδια επιχείρηση

Δυο φορές διέρρηξε την ίδια επιχείρηση στο Πέτα Άρτας ένας 26χρονος, ο οποίος έκλεψε παλέτες μεταφοράς προϊόντων συνολικής αξίας 600 ευρώ στις 18 Σεπτεμβρίου και το περασμένο Σάββατο. Από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι είναι ο δράστης των δύο κλοπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα ιδιοκτησίας του, με το οποίο μετέφερε τα κλοπιμαία.


[There are no radio stations in the database]