Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

23 Σεπτεμβρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι για ναρκωτικά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε στις περιοχές του Ζεφυρίου και των Αχαρνών για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε πολλά σπίτια και εντοπίστηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, ενώ έγιναν πέντε προσαγωγές και τέσσερις συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στο Ν. Κόσμο – Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από το Π. Φάληρο

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι υπάλληλοι ενός καταστήματος fast food, όταν είδαν μπροστά τους δύο άτομα να τους απειλούν με όπλα και να αρπάζουν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στον χώρο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ όλα συνέβησαν στις 4.20 τα ξημερώματα όταν οι δύο δράστες προσέγγισαν με αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλεμμένο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν υπολογίσει καθώς, η κινητοποίηση της άμεσης δράσης ήταν ακαριαία.

Παρίστανε τον αστυνομικό και έκλεβε αλλοδαπούς

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι υποδυόταν τον αστυνομικό προκειμένου να ληστεύει μετανάστες με το πρόσχημα του δήθεν αστυνομικού ελέγχου στοιχείων.

Το τέλος για τον υποδυόμενο αστυνομικό ήρθε όταν σταμάτησε για έλεγχο ένα νεαρό Αφγανό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Όπως καταγγέλλει ο νεαρός αφγανός, ο 35χρονος του έκανε σωματικό έλεγχο και του άρπαξε το πορτοφόλι όπου μέσα είχε 550 ευρώ.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι ο άντρας που τον ήλεγχε δεν ήταν αστυνομικός αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον χτυπήσει και να τον παρασύρει με τη μοτοσικλέτα του στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον άντρα και το θύμα να μεταφέρεται στον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλεύεται.

Λάρισα: Αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο ο εφιάλτης των τριών κοριτσιών που δέχονταν η οικογενειακή βία

Στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Λάρισας αποκαλύφθηκε μετά από πολλά χρόνια ο εφιάλτης που βίωναν τρία κορίτσια τρεις αδελφές από τους γονείς τους.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης. Η γυναίκα κατηγορείται ότι κλείδωσε τις δύο κόρες της στο πλυσταριό του σπιτιού που έμειναν για μισή ώρα. Τις κοπέλες τις άφησε ελεύθερες ο πατέρας τους και στη συνέχεια ίδιες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο πατέρας υπερασπίστηκε τη σύζυγό του αναφέροντας ότι οι κόρες του ήταν επιθετικές και η μάνα φοβόταν μην της κάνουν κακό για αυτό και τις κλείδωσε στο πλυσταριό. Παράλληλα αρνήθηκε τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντας ψεύδη όσα ειπώθηκαν περί ενδοοικογενειακής βίας. Η εισαγγελέας δεν πείστηκε και εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και παρακολούθηση από ψυχιατρική κλινική.


[There are no radio stations in the database]