Taylor Swift: Παρουσίασε μια νέα εκδοχή του bubble ponytail

22 Σεπτεμβρίου 2022

Taylor Swift

Το bubble ponytail επέστρεψε στη μόδα και είναι καλύτερο από ποτέ στη νέα εκδοχή τ0υ. Η Taylor Swift το δοκίμασε κάνοντας τη δική της εκδοχή στην αγαπημένη αυτή τάση μαλλιών.

Η τάση αυτή κυριάρχησε τη δεκαετία του ’90 και σιγά σιγά τη βλέπουμε να επιστρέφει και πραγματικά θεωρούμε πως αξίζει να το υιοθετήσετε είτε για τη δουλειά, είτε για κάποια βραδινή σας έξοδο.

Η Taylor Swift το επέλεξε για τα βραβεία Nashville Songwriter Awards 2022 της NSAI, στις 20 Σεπτεμβρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφτασε στην τελετή, ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα Michael Kors με παγιέτες. Ενώ, αυτό που ξεχωρίσαμε από την εμφάνισή της ήταν η αλογοουρά της. Στην αρχή, έμοιαζε με μια κανονική αλογοουρά, ενώ στην συνέχεια, γυρίζοντας στο πλάι καταλάβαμε ότι πρόκειται για το αγαπημένο bubble ponytail.

Taylor Swift: Παρουσίασε μια νέα εκδοχή του bubble ponytail

Αντί να εκτείνονται τα bubbles σε όλη την αλογοουρά, όπως κάνουν οι περισσότερες, η Taylor Swift επέλεξε να προσθέσει δύο bubbles στην κορυφή του κεφαλιού της με λαστιχάκια σε ένα πιο ουδέτερο χρώμα. Τα υπόλοιπα μαλλιά της ήταν ίσια και πολύ μακρύτερα από το συνηθισμένο, αφού σχεδόν έφταναν μέχρι τη μέση της.

Το νοσταλγικό αυτό updo της ήταν μια μεγάλη και σημαντική αλλαγή για τη Swift και ίσως αυτό το χτένισμα να σηματοδοτεί και μια νέα εποχή styling για την κυκλοφορία του άλμπουμ της “Midnights.” Το bubble ponytail ήταν μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των διασημοτήτων φέτος, με τις Halle Bailey, Blake Lively και Kristen Stewart να παρουσιάζουν όλες τις δικές τους εκδοχές της τάσης αυτής. Ωστόσο, θεωρούμε ότι αφού το δοκίμασε η Taylor Swift θα λατρευτεί ακόμα περισσότερο από τους trend maniacs και τους fans της διάσημης τραγουδίστριας.

Taylor Swift: Παρουσίασε μια νέα εκδοχή του bubble ponytail

[There are no radio stations in the database]