Κρήτη: 8χρονος σώριασε στο έδαφος επίδοξο ληστή με λαβή Muay Thai – “Μου επιτέθηκε και τον έριξα κάτω” [βίντεο]

22 Σεπτεμβρίου 2022

O 8χρονος από την Κρήτη δεν φοβήθηκε τον επίδοξο ληστή και τον σώριασε στο έδαφος με μια λαβή πολεμικών τεχνών.

Μια απίστευτη ιστορία απόπειρας ληστείας, σημειώθηκε πρόσφατα στα Χανιά της Κρήτης, με πρωταγωνιστή έναν 8χρονο πιτσιρικά. Ένας νεαρός του επιτέθηκε για να του αρπάξει τα χρήματα, αλλά ο μικρούλης τον εξουδετέρωσε με μια λαβή Muay Thai και τον σώριασε καταγής, με τον ληστή να το βάζει στα πόδια.

Ειδικότερα, ο 8χρονος που κάνει πολεμικές τέχνες σε σχολή της περιοχής, πήγαινε στο ψιλικατζίδικο στην περιοχή των Τσικαλαριών Χανίων για να αγοράσει κάποια προϊόντα για τον πατέρα του.

Ενώ κρατούσε στα χέρια του τα λεφτά, ένα αγόρι ηλικίας 17 με 18 ετών, του επιτέθηκε με στόχο να του αρπάξει τα χρήματα που κρατούσε, σύμφωνα με τον ιστότοπο kriti360.gr.

Τότε, ο μικρός όχι απλά δεν φοβήθηκε, αλλά βγήκε στην αντεπίθεση αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή, να τραπεί σε φυγή αφού πρώτα πήρε μια… γεύση από τις ικανότητες του στις πολεμικές τέχνες.

Όπως είπε, δεν φοβήθηκε καθόλου και “ξάπλωσε” τον επίδοξο ληστή με κινήσεις Muay Thai. Ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών, περήφανος για τον μικρό Γιάννη, τόνισε πόσο σημαντική είναι η αυτοάμυνα, ειδικά στις μέρες μας με την αύξηση της εγκληματικότητας και έδειξε την καθοριστική λαβή που έκανε ο μικρός για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.


[There are no radio stations in the database]