Hailey Bieber: Δημιούργησε νέο trend φέρνοντας πίσω τα 80’s

21 Σεπτεμβρίου 2022

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι trend-maker και το αποδεικνύει διαρκώς. Ειδικότερα, το 2022 είναι η χρονιά της και προτείνει τάσεις κάνοντας beauty looks, που υιοθετούνται από εκατοντάδες άτομα σε όλον τον κόσμο. Κυρίως μέσα από το λογαριασμό της στο TikTok και στο Instagram, το διάσημο μοντέλο ξέρει πώς να δημιουργεί τάσεις και να προκαλεί αναβρασμό στα trends.

Χαρακτηριστικά, το καλοκαίρι του 2022 προκάλεσε πανδαιμόνιο με τα glazed donut νύχια της, τα οποία υιοθετήθηκαν σωρηδόν και ακόμα υιοθετούνται από πληθώρα ατόμων. Τα glazed donut νύχια δεν είχαν προβλεφθεί από τους nail experts στις τάσεις του καλοκαιριού. Ωστόσο, μόλις υιοθετήθηκαν από την ίδια, μπήκαν αμέσως στα trends.

Αντίστοιχα, και το μακιγιάζ που πρότεινε για εντυπωσιακά χείλη έγινε viral. Φαίνεται πως η Hailey Bieber ξέρει να αντιλαμβάνεται τι αρέσει τόσο στα άτομα της ηλικίας της, όσο και σε μεγαλύτερα, καθώς και τι λείπει από τις τάσεις και το δημιουργεί. Το νέο trend που δημιούργησε είναι εμπνευσμένο από την εποχή των 80’s και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία στο Instagram, με πολύ σφιχτές μπούκλες μαζεμένες χαλαρά και κάπως ανεπιτήδευτα σε ένα half up. Το half up της το στερέωσε με ένα τέλειο και πολύ έντονο ροζ scrunchie. Το 80’s χτένισμα το συνόδευσε με 80’s μακιγιάζ. Αφού, δε θα μπορούσε να λείπει από τελικό αποτέλεσμα μία πολύ έντονη shimmer σκιά στα μάτια της στην απόχρωση που έχει το scrunchie της. Ενώ, για τα χείλη της επέλεξε ένα vinyl lip gloss πάλι σε ροζ απόχρωση, αλλά πιο παστέλ.

Hailey Bieber: Δημιούργησε νέο trend φέρνοντας πίσω τα 80's

Τα νύχια της ήταν εννοείται σε glazed donut, αλλά με μια πιο έντονη απόχρωση προς το ασημί.

Δείτε την εμφάνιση της Hailey Bieber εδώ

Hailey Bieber: Δημιούργησε νέο trend φέρνοντας πίσω τα 80's


[There are no radio stations in the database]