Tο αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ- Μαραγκουδάκη (16/9)

19 Σεπτεμβρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Φιλαδέλφεια: Επίθεση ανηλίκων σε νεαρή γυναίκα

Ανήλικοι δράστες – μελη συμμορίας επιτέθηκαν σε μια γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να της αρπάξουν την τσάντα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο – ντοκουμέντο, τα μέλη της συμμορίας περπατούν στον δρόμο ενώ περνά από δίπλα τους μία γυναίκα.

Εκείνη την στιγμή ο ένας από τους τέσσερις την κοιτά και ενώ την έχουν προσπεράσει γυρνά πίσω και την αρπάζει. Προσπαθεί να της αρπάξει την τσάντα, αλλά η γυναίκα αντιστέκεται και τότε προσεγγίζει και το δεύτερο μέλος της συμμορίας.

Η αστυνομία έχει ήδη τακτοποιήσει τρία από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας. Ενας από τους τρεις είναι μόλις 12 χρόνων!

ΗΣΑΠ: Επίθεση με πέτρες σε βαγόνι του ηλεκτρικού – Δηλώσεις τραυματισμένης γυναίκας

Για την περιπέτεια της στον τρένο του ΗΣΑΠ την περασμένη Τρίτη μίλησε η άτυχη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε, όταν άγνωστοι άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες από τον δρόμο.

Η πέτρα που την χτύπησε μπήκε από ανοικτό παράθυρο του τρένου και την βρηκε στο κεφάλι.

Η τραυματισμένη γυναίκα περιγράφει πως ένιωσε ένα δυνατό πόνο και άρχισε να τρέχει αίμα από το κεφάλι της. Στην αρχή νόμιζε ότι την χτύπησε κάποιος από πίσω.

Ήδη αναλύονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που έχουν αναφέρει το τελευταίο διάστημα οι σχετικές επιθέσεις είναι διαδοχικές.

Πάτρα: Ρομά ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου για ένα εισιτήριο

Σοβαρό επεισόδιο εις βάρος ενός οδηγού λεωφορείου που εργάζεται σε αστικό στα ΚΤΕΛ της Πάτρας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου με μια ομάδα Ρόμα να τον ξυλοκόπουν με αφορμή τα εισητηρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού, δέχτηκε βάναυση επίθεση όταν του ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο. Εκτός από ξύλο δέχτηκε και ένα ποτήρι του καφέ στο κεφάλι.

Μέχρι να προλάβει ο οδηγός του λεωφορείου να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές οι Ρομά είχαν εξαφανιστεί. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Πανεπιστημιακή Αστυνομία – Δράσεις και αντιδράσεις

Ξεκίνησε νέος γύρος περιπολιών για την πανεπιστημιακή αστυνομία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες οι πανεπιστημιακοί αστυνομικοί πραγματοποιούν αναγνωριστικές βόλτες στο campus.

Βέβαια, η η χθεσινή παρουσία της αστυνομίας πυροδότησε τις κινητοποιήσεις φοιτητών και καθηγητών κάτι το οποίο εκτός απροόπτου αναμένεται να σημειωθεί και εντός των επόμενων ημερών.

Χθες είχαμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα, όπου επεισόδια μικρής έκτασης καταγράφηκαν κατά το συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικακος, τονίζει ότι ο ρόλος των ΟΠΠΙ είναι προληπτικός και όχι κατασταλτικός και καλεί την αντιπολίτευση να στεγαστεί το νόμο καθώς η ασφάλεια των φοιτητών των καθηγητών και των πρυτανικών αρχών είναι καθολική απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας.


[There are no radio stations in the database]