Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη

19 Σεπτεμβρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Άνω Λιόσια: Στο νοσοκομείο άνδρας που δέχτηκε επίθεση με τσιμεντόλιθο από Ρομα

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ένας άνδρας ηλικίας 40 χρόνων, ο οποίος ζει στα Άνω Λιόσια και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει τα ξημερώματα του Σαββάτου δέχθηκε επίθεση με τσιμεντόλιθο από δυο Ρομά επειδή τους έκανε παρατήρηση.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι δύο 25χρονοι Ρομά έβαλαν στη διαπασών το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου τους, ενώ η ώρα ήταν 04:00 ξημερώματα.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς όπως ήταν φυσιολογικό αντέδρασαν και έσπευσαν να ζητήσουν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Οι δύο Ρομά όχι μόνο δεν σεβάστηκαν την παράκληση, αλλά χτύπησαν τους κατοίκους καταφέρνοντας να τραυματίσουν τον έναν από τους δύο πετώντας του ένα τσιμεντόλιθο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να χειρουργηθεί τελικά στο πόδι.

Ζεφύρι: Σε ρόλο πυροσβέστη οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αχαρνών και Ζεφυρίου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε οικοπεδικό χώρο, στην Π. Τσαλδάρη στο Ζεφύρι.

Η φωτιά ξέσπασε στις 05:30 τα ξημερώματα και έκαιγε σε χαμηλή βλάστηση, ενώ απειλούσε τις αυλές των παρακείμενων σπιτιών.

Οι αστυνομικοί χωρίς να χρονοτριβήσουν -όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο- πήραν από τις αυλές των σπιτιών λάστιχα και κουβάδες καταφέρνοντας να σβήσουν την πυρκαγιά προτού να λάβει διαστάσεις.

Γλυφάδα: Βασάνισαν 55χρονη γυναίκα για να αρπάξουν λεία-μαμούθ

Άγνωστοι χτύπησαν και λήστεψαν 55χρονη τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία, λίγο μετά τις 02:00 και άσκησαν βία στην άτυχη γυναίκα, προκειμένου να την αναγκάσουν να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Τελικά, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, ενώ πήραν και όσα πολύτιμα αντικείμενα βρήκαν σε άλλο σημείο του σπιτιού, που κατά δήλωση του θύματος, ίσως και να ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η γυναίκα ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Λέσβος: Μπούκαρε με το Ι.Χ. γεμάτο φιάλες υγραερίου σε κατάστημα και κάηκε

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο άνδρας εισέβαλε με αυτοκίνητο στο κατάστημα του αδελφού του και έβαλε φωτιά, ενώ νωρίτερα είχε βάλει φωτιά και στο σπίτι του.

Τα τραγικά και απίστευτα γεγονότα εξελίχθηκαν τα ξημερώματα όταν ο δράστης έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του αδελφού του.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου, εισέβαλε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδελφός του στην ίδια περιοχή και έβαλε φωτιά.

Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν το συντομότερο δυνατό τη φωτιά. Εκεί οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον 71χρονο.


[There are no radio stations in the database]