Φύτεψε… δάσος από χασισόδεντρα στην αυλή και είχε όπλα στο σπίτι

16 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής του δράστη και σε άλλες υποθέσεις

Veroia-xasisofyteia-opla2

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας που έφτασαν μετά από συντονισμένες έρευνες στη μονοκατοικία που χρησιμοποιούσε ένας Έλληνας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν αντίκρισαν στον περιφραγμένο χώρο της αυλής ένα… δάσος από 90 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων!

Ο καλλιεργητής συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν 690 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης που είχε θέσει προς ξήρανση, 38 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 33 γραμμάρια χασισέλαιο, 25 γραμμάρια καπνού εμποτισμένου με χασισέλαιο, 11 συσκευασίες με αλοιφή κάνναβης βάρους 169 γραμμαρίων, 100 σπόροι κάνναβης και εξοπλισμός για την καλλιέργεια δενδρυλλίων με λαμπτήρες, λιπάσματα και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Επιπλέον, στη μονοκατοικία κατασχέθηκαν ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 28 φυσίγγια, δυο κυνηγετικά όπλα και μια απομίμηση χειροβομβίδας, γεγονός που στρέφει τις έρευνες και στο ενδεχόμενο εμπλοκής του δράστη και σε άλλες υποθέσεις. Σε έρευνα που ακολούθησε σε άλλο σπίτι που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και άλλες δυο συσκευασίες με αλοιφή κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και 440 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.


[There are no radio stations in the database]