Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Κάρολος επέτρεψε στον Χάρι να φορέσει αύριο τη στρατιωτική του στολή

16 Σεπτεμβρίου 2022

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μαζί με τα άλλα έξι εγγόνια της βασίλισσας θα μετέχουν σε ειδική αγρύπνια στο Γουεστμίνστερ Χολ 

harry_william

Aφού γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του έχοντας μόνο στο πλευρό του τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι έλαβε ένα ανέλπιστο δώρο από τον πατέρα του, βασιλιά της Βρετανίας Κάρολο.

Ο νέος μονάρχης θα του επιτρέψει τελικά να φορέσει την στρατιωτική του στολή κατά τη διάρκεια ειδικής αγρυπνίας προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

Αυτή η κίνηση καλής θέλησης του Βασιλιά Καρόλου μπορεί να σχετίζεται με τα γενέθλια του δευτερότοκου γιου του. τα οποία επισκιάστηκαν από την κηδεία της πολυαγαπημένης του γιαγιάς Ελισάβετ, κυρίως όμως από τις ψυχρές σχέσεις μεταξύ του κοκκινομάλλη «αντάρτη» των βρετανικών ανακτόρων και των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», χθες ο πρίγκιπας Χάρι δέχθηκε ευχές δια ζώσης μόνο από την σύζυγό του.

Τα παιδιά τους,  Άρτσι και Λιλιμπέτ, δεν είναι μαζί τους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έσπευσαν να του ευχηθούν από κοντά «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλιά του.

Η αγρύπινα των εγγονών της βασίλισσας

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες «Mirror» και «Daily Mail», οι πρίγκιπες Oυίλιαμ και Χάρι πρόκειται να συμμετάσχουν αύριο σε ειδική αγρυπνία προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ το Σάββατο.

Τα δύο αδέρφια θα συνοδεύονται και από τα άλλα έξι εγγόνια της βασίλισσας σε μια ειδική 15λεπτη αγρύπνια στο Ουεστμίνστερ Χολ.

Συνολικά τα οκτώ εγγόνια θα αποτίσουν φόρο τιμής στην 96χρονη μονάρχη καθώς θα στέκονται σιωπηλά δίπλα στο φέρετρο της Μεγαλειότητάς της.


[There are no radio stations in the database]