Μανικιούρ: Tο αγαπημένο dirty martini κρύβεται πίσω από τη νέα τάση της σεζόν

15 Σεπτεμβρίου 2022

H νέα σεζόν είναι εδώ αλλά εσύ σκέφτεσαι ακόμη τις διακοπές, τις αγαπημένες σου παραλίες, τα nude beauty looks και τα coctails στο beach bar. Και κάπου εδώ πρέπει να σε διακόψω μιας και πρέπει να ετοιμαστείς για το φθινόπωρο και στο νεσεσέρ σου να πάρουν την πρώτη θέση προϊόντα με γήινες και σκούρες αποχρώσεις.

Και όσον αφορά στο μανικιούρ το χρώμα που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες είναι εμπνευσμένο από το iconic dirty martini και πιο συγκεκριμένα από τις ελιές που το συνοδεύουν.

Ναι το πράσινο της ελιάς είναι το χρώμα πρωταγωνιστεί τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα που έρχεται. Η Selena Gomez το υιοθέτησε ήδη και έγινε viral. Ο celebrity nail artist Tom Bachik άπλωσε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών της τη συγκεκριμένη απόχρωση που είναι σοφιστικέ, κομψή και θεωρείται ουδέτερη που σημαίνει πως ταιριάζει με όλα τα outfits.

Η Betina Goldstein από την άλλη είναι ακόμη πιο τολμηρή αφού ζωγράφισε στα κοντά και περιποιημένα νύχια της μικροσκοπικές, χαριτωμένες ελιές.

Η Goldstein έχει αδυναμία στο πράσινο της ελιάς και το δεύτερο nail look που δημιούργησε είναι εξίσου υπέροχο.

Η αγαπημένη πράσινη απόχρωση των nail artists ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού. Κι αν το δημιουργείς μόνη σου μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις ένα super λαμπερό top coat.

Αν είσαι τολμηρή και έχεις μεγάλη αδυναμία στο dry martini ένα μανικιούρ με το ποτήρι του ποτού σε μικρογραφία θα εντυπωσιάσει.

Η πιο σκούρα απόχρωση του πράσινου της ελιάς χαρίζει ένα dramatic look στο μανικιούρ και ταιριάζει πολύ με τα χρυσά αξεσουάρ.

Το matte εφέ χαρίζει μια βελούδινη υφή στα νύχια που ταιριάζει πολύ με τα φθινοπωρινά σου looks.


[There are no radio stations in the database]