Η Premier League ζητά από τους οπαδούς να χειροκροτήσουν για τη Βασίλισσα στο 70ο λεπτό

15 Σεπτεμβρίου 2022

Ο εθνικός ύμνος του Ηνωμένου Βασιλείου θα τραγουδηθεί πριν από την έναρξη των αγώνων της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον κόσμο να καλείται να χειροκροτήσει τη Βασίλισσα στο 70ο λεπτό των αναμετρήσεων

premier-vasilissa

Η κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας ανακοίνωσε κι επίσημα τα σχέδιά της στο πλαίσιο της απόδοσης τιμών στη Βασίλισσα πριν από την κρατική κηδεία της τη Δευτέρα (19/9) και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το «God Save The King» θα ακουστεί και στους επτά αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Οι προπονητές θα οδηγήσουν τις ομάδες τους στη σέντρα πριν από την έναρξη για ένα λεπτό σιγή και τόσο οι παίκτες όσο και οι διαιτητές του αγώνα θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Η Premier League ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Όλοι οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Παρασκευής 16 και της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου θα δώσουν την ευκαιρία στο πρωτάθλημα, τους συλλόγους και τους φιλάθλους να συγκεντρωθούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τιμώντας την εξαιρετική ζωή και τη συνεισφορά της στο έθνος και τον κόσμο. Οι παίκτες και οι διαιτητές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη σεβασμού και, μαζί με τους προπονητές, θα συγκεντρώνονται στο κέντρο πριν από την έναρξη.

Οι φίλαθλοι θα κληθούν να τηρήσουν την ενός λεπτού σιγή, την οποία θα ακολουθήσει ο εθνικός ύμνος, God Save The King. Οι μεγάλες οθόνες και οι περιμετρικοί πίνακες LED θα εμφανίζουν εικόνες φόρου τιμής στην Αυτή Μεγαλειότητα και οι σημαίες στους χώρους θα κυματίζουν μεσίστιες. Όταν το ρολόι γυρίσει στα 70 λεπτά, οι θαυμαστές θα κληθούν να χειροκροτήσουν την 70χρονη βασιλεία της Βασίλισσας».

Θυμίζουμε ότι τρεις αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς Γιουνάιτεντ και Τσέλσι – Λίβερπουλ (και οι δύο Κυριακή) αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης διαθέσιμων αστυνομικών πόρων λόγω της κηδείας της Βασίλισσας.

Πηγή: gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]