Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύτηκε το μοντέλο

15 Σεπτεμβρίου 2022

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου» είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε μέσα από τηλεοπτική της συνέντευξη, ότι έχει ήδη παντρευτεί. Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και γνωστοποίησε το γεγονός του γάμου της, ωστόσο αρνήθηκε επίμονα να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το μυστήριο, παρά τις πίεσεις της Κατερίνας Καινούργιου.

«Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Ή χώρισα ή παντρεύτηκα. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από παπά» είπε, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής σηκώθηκε, τη φίλησε και της ευχήθηκε για το ευχάριστο γεγονός.

«Θέλω να αποφύγω όλο αυτό το κομμάτι, θέλω να ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να μπορέσω να προχωρήσω» είπε για τη δημιουργία οικογένειας και απέφυγε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θα ντυνόταν νύφη. Μάλιστα σε πρόσφατο Q&A στο Instagram μερικοί από τους διαδικτυακούς της φίλους ήθελαν να μάθουν, ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.

Το μοντέλο όμως έχει σεβαστεί την επιθυμία του αγαπημένου της, ο οποίος θέλει να απέχει από τη δημοσιότητα και τα social media και για την ώρα κάθε λεπτομέρεια από την προσωπική της ζωή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

«Σας παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ για ακόμα μια φορά! Αν όπως λέτε με αγαπάτε, με συμπαθείτε και με στηρίζετε, στηρίξτε και αυτή την επιλογή μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να επιτρέψω να κρίνει ο ένας και ο άλλος τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα ποτέ στη ζωή μου; Μοιράστηκα μαζί σας από ενθουσιασμό την πρόταση γάμου που μου έκανε και το έκανε και το έκανε με πολύ αγάπη γιατί ξέρω ότι πραγματικά κάποιοι ενδιαφέρεστε για μένα να είμαι ευτυχισμένη και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Όμως, μετά από αυτό έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θέλω να δείξω κάτι περισσότερο» έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Στο βίντεο την ακούμε έντονα ενοχλημένη να λέει: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε αλήθεια να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ».


[There are no radio stations in the database]