Η Toyota Supra A70 ξαναγεννιέται ψηφιακά

14 Σεπτεμβρίου 2022

Όλες οι γενιές της Toyota Supra εξακολουθούν να έχουν ένα φανατικό κοινό που δεν σταματά να ονειρεύεται την επιστροφή τους στη σύγχρονη πραγματικότητα.

toyota_supra_a70

Η τρίτη γενιά της Toyota Supra, με την κωδική ονομασία A70, η οποία παρουσιάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 -συγκεκριμένα, το 1986–θεωρείται η πρώτη αυθεντική Supra, καθώς τότε έπαψε να έχει μηχανολογική συνάφεια με τη Celica.
Ο σχεδιαστής με την ονομασία «Hakosan Designs» ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ψηφιακά δημιουργημένες φωτογραφίες για το πώς φαντάζεται και θα ήθελε να είναι μια σύγχρονη Toyota Supra A70.

Σε αυτές βλέπουμε πολλές ομοιότητες στο αμάξωμά της με αυτό της αυθεντικής. Το χαμηλό σε ύψος μακρύ καπό, τα ανακλινόμενα από αυτό φώτα, η μαύρη μάσκα και οι προφυλακτήρες είναι στοιχεία που παραπέμπουν σαφώς στη Supra αναφοράς.
Όπως αναφέρεται, το όνειρο του δημιουργού των συγκεκριμένων εικόνων δεν περιορίζεται μόνο στη σχεδιαστική ομοιότητα αλλά και στο ότι ο κινητήρας του αυτοκινήτου θα μπορούσε να έχει μέγιστη ισχύ 500 ίππους


[There are no radio stations in the database]