«Η Ειρήνη Παπά παίρνει μαζί της μια ολόκληρη εποχή» τονίζει ο Μητσοτάκης

14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι η Ειρήνη Παπά «αφήνει πίσω της μια μοναδική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το τραγούδι, γνωρίζοντας τη διεθνή αναγνώριση»

mitsotakis_kyriakos

Τη συγκίνησή του για τον θάνατο της Ειρήνης Παπά εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι η ίδια ήταν η «τελευταία, ίσως, εκπρόσωπος, μιας σπουδαίας γενιάς, που παίρνει μαζί της μια ολόκληρη εποχή». 

Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στην πορεία της στην τέχνη, αλλά και στο γεγονός ότι «υπήρξε ενεργή πολίτης, με θαρραλέα παρέμβαση στα δημόσια πράγματα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο twitter:

Με συγκίνηση οι Έλληνες αποχαιρετούμε την Ειρήνη Παππά. Αφήνει πίσω της μια μοναδική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το τραγούδι, γνωρίζοντας από νωρίς τη διεθνή αναγνώριση. Ενώ υπήρξε ενεργή πολίτης, με θαρραλέα παρέμβαση στα δημόσια πράγματα.

Τελευταία, ίσως, εκπρόσωπος μιας σπουδαίας γενιάς, παίρνει μαζί της μια ολόκληρη εποχή. Μία εποχή την οποία ανέκαθεν συμβόλιζε η υπέροχη μορφή της. Και που θα προκαλεί για πάντα δέος, θαυμασμό και πάνω από όλα έμπνευση. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους.





[There are no radio stations in the database]