Φαίη Σκορδά: Πρωτιά στην τηλεθέαση για την πρεμιέρα του «Πρωινού Μας»

13 Σεπτεμβρίου 2022

Η είσοδός της στην πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ φαίνεται πως αποτελεί μόνο την αρχή για την παρουσιάστρια

skorda

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά«Πρωινό Μας».

Φαίνεται πως η αλλαγή που έκανε η παρουασιάστρια και «μετακόμισε» από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, της «βγήκε σε καλό».

Η είσοδός της στην πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας ίσως, αποτελεί μόνο την αρχή, με το ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Πιο συγκεκριμένα, το «Πρωινό Μας» σημείωσε μέσο όρο 20,8% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 17,9% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω τις αντίπαλες εκπομπές.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό τη Δευτέρα ντυμένη στα λευκά και τόνισε αρχικά, πως το ύφος της εκπομπής της θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό, θέλοντας να τη διαχωρίσει από το «Πρωινό» που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

«20 χρόνια πρεμιέρες και πάλι, δεν συνηθίζεται. Μου λείψατε. Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο και να σας χαμογελάω», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

«Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα, μου λείψατε. Ευχαριστώ όσους βρίσκονται εδώ. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και χαίρομαι για αυτό», είπε με εμφανή συγκίνηση.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης πλαισιώνουν την παρουσιάστρια, ενώ ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα ενημερώνει τους τηλεθεατές με τα ρεπορτάζ του. Τέλος, τις διεθνείς ειδήσεις θα παρουσιάζει η Ελεάννα Τρυφίδου.


[There are no radio stations in the database]