Βασίλισσα Ελισάβετ: Πιο κρίσιμη από ποτέ η κατάσταση της υγείας της – Στο Μπαλμόραλ όλη η βασιλική οικογένεια

8 Σεπτεμβρίου 2022

Τα σημερινά νέα που ανακοίνωσε το Παλάτι για τη βασίλισσα Ελισάβετ, έχουν «ταρακουνήσει» σύσσωμη την Βρετανία αλλά και όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με το Παλάτι, η βασίλισσα Ελισάβετ τίθεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει επιδείνωση. Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν ενημερωθεί όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Και οι γιατροί της είναι σε επιφυλακή. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ πηγαίνουν κοντά της.

Britain’s Queen Elizabeth II visits the Defence Science and Technology Laboratory (DSTL) at Porton Down, England, Thursday Oct. 15, 2020, to view the Energetics Enclosure and display of weaponry and tactics used in counter intelligence. (Ben Stansall/Pool via AP)

Οι ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ έχουν ενταθεί μετά και την εμφάνισή της στην πρόσφατη επίσκεψη της νέας πρωθυπουργού στο Ανάκτορο του Μπαλμόραλ, στην Σκωτία.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: «Μετά από νέες εξετάσεις σήμερα το πρωί οι γιατροί της Βασίλισσας ανησύχησαν και αποφάσισαν να είναι διαρκώς υπό παρακολούθηση».

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας δήλωσε: «Όλη η χώρα είναι εξαιρετικά ανήσυχη από τα νέαΟι σκέψεις μου και οι σκέψεις των πολιτών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι με την Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτές τις ώρες».

«Πολύ σοβαρή η κατάσταση», αναφέρει το BBC

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC, η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πιο κρίσιμη από κάθε άλλη φορά. Όπως αποδεικνύει και το γεγονός πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώνονται στο Ανάκτορο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.


[There are no radio stations in the database]