Φως στη μυστήρια – πτώση – του άνδρα που προσγειώθηκε στην τέντα

7 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ της Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Με ενα περίεργο συμβάν βρέθηκαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ένας άνδρας αποφάσισε να διαρρήξει την οικεία συγγενικού του προσώπου, καθώς -όπως φαίνεται- γνώριζε πως είχε κρυμμένο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Ομάδα ΔΡΑΣΗ, η οποία πραγματοποιούσε περιπολίες στο Κολωνάκι ήταν εκείνη που κλήθηκε να επιληφθεί το περιστατικό, κατόπιν της έκκλησης βοήθειας που έλαβαν από διερχόμενους πολίτες. Η διάρρηξη λάμβανε χώρα επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ και Σκουφά.

Οι αστυνομικοί μηδένισαν το χρόνο και σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο, με τον άνδρα στη θέα των αστυνομικών να τρέχει πάνω στην τέντα και να προσγειώνεται στο έδαφος.

To αστυνομικό site synenas.gr, ρίχνει άπλετο φως στην πτώση – μυστήριο του 35χρονου ημεδαπού που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε σε τέντα, έχοντας στην κατοχή του, το γιγάντιο πόσο των 70.000€.

Ο επίδοξος διαρρήκτης και γνώριμος του θύματος, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, αποφάσισε να πέσει από τον όροφο και για καλή του τύχη να προσγειωθεί σε μια τέντα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο 35χρονος άνδρας πήδηξε μαζί με την τσάντα και τα 70.000 ευρώ

Κατά την πτώση τα χρήματα διασκορπίστηκαν πάνω στην τέντα και έτσι οι αστυνομικοί με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία έφερε κλιμακοφόρο όχημα κατάφεραν να τα περισυλλέξουν.

Ο τραυματισμένος διαρρήκτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ η ελληνική αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό. Όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ του synenas.gr, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ μέτεβησαν στην οικεία του -σύμφωνα με εισαγγελική εντολή- χωρίς ωστόσο να βρεθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, οι Αρχές εικάζουν ότι ο άνδρας εξαιτίας των ουσιών έκρινε ορθή την διαφυγή του από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν είχε πρόθεση την αυτοκτονία.

Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, θα κοιμηθεί απόψε ανακουφισμένος.

πηγή:https://synenas.gr/


[There are no radio stations in the database]