Γιώργος Καραγκούνης – Eurobasket 2022: Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι

7 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στην Ιταλία και είδε από κοντά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ουκρανίας

giorgos-karagounis-ellada

Στο Μιλάνο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/9) ο Γιώργος Καραγκούνης για να δει από κοντά την «παράσταση» της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ η οποία σάρωσε με 20 πόντους την Ουκρανία (99-79) εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Eurobasket 2022.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στην ΕΡΤ για την Εθνική Ελλάδας: «Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, οπότε αυτό τα λέει όλα».

«Ευχόμαστε όλοι να υπάρχει και συνέχεια, αλλά πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και τους αρέσει που είναι στην Εθνική ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Να μην τους ματιάσουμε, να συνεχίσουν έτσι χωρίς τραυματισμό και πιστεύω ότι μπορούν να τα πετύχουν όλα» πρόσθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε, τέλος, και στα ωραία συναισθήματα όταν βλέπει την ελληνική ομάδα: «Από μικρό παιδί έχω περάσει μια καριέρα στην Εθνική. Χάρηκα που βρέθηκα εδώ σήμερα και είδα αυτή την ομάδα να παίζει τόσο καλά και να είναι παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου».


[There are no radio stations in the database]