Το TikTok hack που υπόσχεται τέλειο μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο μόνο… με ένα κραγιόν

6 Σεπτεμβρίου 2022

Εσύ θα δοκιμάσεις τη νέα πρόκληση του TikTok; 

   

Το TikTok hack που υπόσχεται τέλειο μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο μόνο... με ένα κραγιόν

Το κραγιόν είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα που υπάρχουν στη συλλογή μακιγιάζ σου. Όχι μόνο μπορεί να εφαρμοστεί στα χείλη με διάφορους τρόπους (μόνο του, ταμποναριστά για ένα διακριτικό αποτέλεσμα ή ombre σε συνδυασμό με άλλη απόχρωση), αλλά μπορεί επίσης να θεωρηθεί το τέλειο προϊόν, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως ρουζ και σκιά ματιών για ένα super fresh αποτέλεσμα!

Αλλά τώρα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το TikTok και μας λέει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο makeup look χρησιμοποιώντας σχεδόν μόνο το κραγιόν μας ή… και εντελώς μόνο του! Ναι, αυτό κάποιες φορές μπορεί να περιλαμβάνει concealer, contouring, ακόμη και foundation αλλά το κραγιόν είναι εκείνο που θα κάνει κυριολεκτικά τα μαγικά του.

Το viral hack που μπαίνουμε σε πειρασμό να δοκιμάσουμε

Είναι viral στο TikTok, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι δεν θεωρείται τόσο ένα ιδιαίτερο hack για το μακιγιάζ σου, όσο μια πρόκληση που αξίζει να δοκιμάσεις (ή θα τη λατρέψεις και θα κάνει τη διαδικασία του μακιγιάζ σου πιο απλή ή… θα τη μισήσεις)!

Για να το δοκιμάσεις μόνη σου, θα χρειαστείς μια σειρά από διαφορετικές αποχρώσεις και υφές κραγιόν. Για το foundation, επίλεξε μια απόχρωση που να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τόνο του δέρματός σου και κατά προτίμηση με ελαφριά υφή γιατί το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι φυσικό και super fresh! Όσο για το περίγραμμα, δοκίμασε μια καφέ απόχρωση με ματ τελείωμα και όσον αφορά το ρουζ, όσο πιο λαμπερό τόσο το καλύτερο.

Σε κάποιες άρεσε, σε άλλες πάλι… όχι

Οι περισσότερες απόπειρες δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Να λέμε την αλήθεια! Η TikToker, Helin Doski, έχει πάνω από 49 εκατομμύρια likes σε βίντεο που δοκιμάζει viral hacks στο μακιγιάζ της και οι απόψεις της κυριαρχούν σχεδόν πάντα στις τάσεις. Ωστόσο, όταν προσπάθησε να βάλει κραγιόν σε όλο το πρόσωπο, τα πράγματα… δεν πήγαν και τόσο καλά!

@helinndoski

Reply to @rouje_ full face of makeup using ONLY lipstick?! #makeup #foryoupage

♬ original sound – Helin Doski

«Πραγματικά δεν ξέρω για αυτό, παιδιά», αναφέρει δείχνοντας ανησυχία στο τέλος του βίντεο και συνεχίζει: «Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό». Στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος, η Helin παραδέχεται την ήττα της προσπάθειας, προτού καταφέρει να «σώσει» το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας το κραγιόν ως corrector, που είναι παρόμοια τεχνική με την εφαρμογή ενός διορθωτικού χρώματος για να «σβήσεις» τις ατέλειες πριν από την εφαρμογή του μέικ-απ σου.

Αναρωτιέμαι! Θα μπορούσε πράγματι ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ να γίνει μόνο με τη χρήση ενός κραγιόν;

«Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν», παραδέχεται. «Προφανώς, αυτό είναι μια αποτυχία, αλλά έχω μια ιδέα. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά ως μακιγιάζ, οπότε ας προσθέσουμε λίγο foundation και concealer». Στη συνέχεια, φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια με ένα κρεμώδες concealer και εφαρμόζει λίγο foundation στα μάγουλα, το πηγούνι και το μέτωπο. «Φαίνεται τόσο καλό! Τι συμβαίνει; Παιδιά, μόλις έβαλα πούδρα και το μακιγιάζ μου φαίνεται άψογο».

Δεν είχαν όλοι τέτοια προβλήματα, όμως. Το μοντέλο και beauty expert, Natalie Violette, δοκίμασε τη νέα τάση του TikTok, χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα κραγιόν στα σωστά σημεία. «Ξεκινώντας από τα φρύδια μου, έχω ένα πολύ σκούρο καφέ κραγιόν. Μπορεί να είναι λίγο ανοιχτόχρωμο, αλλά δεν έχω κάτι πιο σκούρο, οπότε θα το δουλέψουμε», λέει. «Μου αρέσει πολύ η συνοχή αυτού», προσθέτει.

Εσύ θα το τολμήσεις;

Στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος, αναμειγνύει μια βαθιά, πορτοκαλί απόχρωση στα ζυγωματικά για το περίγραμμα. «Αυτό στην πραγματικότητα συνδυάζεται καλύτερα από τα περισσότερα περιγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει», σημειώνει. «Πραγματικά δεν περίμενα να φαίνεται τόσο καλό», λέει.

Για ρουζ, η Natalie επιλέγει ένα ζεστό ροζ κραγιόν και το αναμειγνύει με beauty blender. «Είναι υπέροχο! Βγαίνει πραγματικά τόσο χαριτωμένο». Αν και θα μπορούσε εύκολα να τελειώσει εκεί για fresh εμφάνιση χωρίς ίχνος makeup, η Natalie ήταν τολμηρή με τοποθέτησε πορτοκαλί και ροζ κραγιόν, ως σκιά ματιών και μια έντονη, magenta απόχρωση στα χείλη της για μια πλήρη αίσθηση της δεκαετίας του ’80.

Πάντως μπαίνουμε στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε και εμείς!


[There are no radio stations in the database]