Ρομπέρτο: «Ολυμπιακέ σε ευχαριστώ που έδωσες νόημα στην καριέρα μου»

6 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ισπανός γκολκίπερ, Ρομπέρτο, που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σταματά το ποδόσφαιρο και στο post του ευχαριστεί τον πειραϊκό σύλλογο!

3903884

Η ανάρτηση του Ρομπέρτο που στα 36 του χρόνια σταματά το ποδόσφαιρο είχε μέσα και Ολυμπιακό και με ένα συγκινητικό τρόπο καθώς τον ευχαριστεί που έδωσε νόημα στην καριέρα του.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έπαιξε 117 ματς με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Το post του αναφέρει μεταξύ άλλων:
22/12/2005: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ποτέ ότι αυτή η ημερομηνία θα με σημαδέψει στο πριν και στο μετά στη ζωή μου. Η ημέρα που η πιο συναρπαστική, απαιτητική περιπέτεια, μία περιπέτεια επιβράβευσης, ξεκίνησε για μένα, όπως δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Δεκαπεπτά χρόνια μετά κοιτάζω πίσω και μπορώ μόνο να σας ευχαριστήσω.

Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν πάντα εκεί, που ήταν στο πλευρό μου σε δύσκολες καταστάσεις και μου δίνανε καλές συμβουλές και που χωρίς αμφιβολία θα συνεχίσουν να είναι. Ευχαριστώ όσους συλλόγους με εμπιστεύτηκαν (αναφέρει όλες τις ομάδες που έπαιξε και τον Ολυμπιακό). Τις ομάδες που σε κάποιο σημείο της ιστορίας τους σκέφτηκαν πως θα είμαι η πιο καλή επιλογή να υπερασπιστώ την εστία τους.

Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία για το αντίο μου (είναι η φωτογραφία μετά την τρομερή εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τη Μπενφίκα) διότι αντανακλά όλα αυτά τα 17 χρόνια και το πως ήταν. Πάθος, αφοσίωση αλλά και το να υποφέρεις για την ανταμοιβή.

Ολυμπιακέ σε ευχαριστώ που έδωσε νόημα στην καριέρα μου. Σήμερα 05/09/2022 αποφασίζω να τερματίσω την επαγγελματική μου καριέρα και να δώσω άλλη πορεία στη ζωή μου. Αγαπητό ποδόσφαιρο δεν λέω ‘αντίο’. Έχεις ακόμα να μάθεις πολλά για μένα…


[There are no radio stations in the database]