Eurobasket 2022: Για το απόλυτο η Ελλάδα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

5 Σεπτεμβρίου 2022

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 η Εθνική μας μετά τις νίκες της επί της Κροατίας και της Ιταλίας θέλει να κάνει το 3/3

Ellada

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία στην τρίτη αγωνιστική του Eurobasket 2022 και ψάχνει τη νίκη για το απόλυτο 3/3 στη φάση των ομίλων.

Κουβαλώντας τις δύο νίκες απέναντι σε Κροατία και Ιταλία, που ήταν και οι… συνυποψήφιοι για την καλύτερη κατάταξη στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2022, η Εθνική στρέφεται στη Μεγάλη Βρετανία.

Το απόγευμα της Δευτέρας (05/09 18:00, ΕΡΤ1) η Ελλάδα θα παραταχθεί στο παρκέ του Mediolanum Forum προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο και να γράψει το απόλυτο 3/3 στη φετινή διοργάνωση. Έχοντας… φρέσκες τις εικόνες από τον αγώνα για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λάρισα με τη νίκη 93-71 επί της Μεγάλης Βρετανίας να συνοδεύει ιδανικά το ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Βρετανοί έχουν εξελιχθεί σε… σάκο του μποξ μέχρι στιγμής για τις ομάδες του ομίλου, καθώς γνώρισε βαριές ήττες τόσο από την Ουκρανία στην πρεμιέρα, όσο και από την Κροατία στον αγώνα της ομάδας του Μουλαομέροβιτς μετά την Εθνική.

Ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης εξακολουθεί να ενσωματώνει σταδιακά στα παιχνίδια τους τραυματίες της προηγούμενης περιόδου, καθώς είδαμε τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Σλούκα να αγωνίζονται στα δύο ματς της Ελλάδας, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να παίρνει λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Ιταλία.

Το πρόγραμμα της ημέρας (05/09)
Πολωνία – Ισραήλ (15:00)

Κροατία – Εσθονία (15:15)
Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα (18:00)
Τσεχία – Ολλανδία (18:30)
Ουκρανία – Ιταλία (22:00)

Σερβία – Φινλανδία (22:00)

πηγή: gazzetta


[There are no radio stations in the database]