Χαλκιδική: Ο 36χρονος Ρομά έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι 37χρονου γιατί έβγαλε όπλο «μαϊμού»

5 Σεπτεμβρίου 2022

Πανικόβλητος έτρεχε ο κόσμος όταν είδε τον 37χρονο να βγάζει όπλο – Ήταν «παρών» αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

peripoliko

Πανικός επικράτησε για αρκετή ώρα στο Πανηγύρι του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική όπου δύο πωλητές Ρομά 37 και 36 ετών πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης χθες το βράδυ και ενώ το μεγάλο πανηγύρι του Αγιού Μάμαντος ήταν σε εξέλιξη, σε μια ταβέρνα του πανηγυριού δύο άντρες Ρομά πιάστηκαν στα χέρια.

Κάποια στιγμή ο 37χρονος άντρας έβγαλε ένα όπλο περίστροφο, που στην συνέχεια αποδείχθηκε ρέπλικα, και απείλησε μπροστά στον κόσμο τον 36χρονο άντρα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θύμιζαν ταινία δράσης αφού οι ανυποψίαστοι πελάτες δεν ήξεραν πως να προστατεύουν στην θέα του όπλου.

Μάλιστα, στην όψη του όπλου, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί μαζί με τα παιδιά του έτρεξαν πανικόβλητοι να φύγουν καθώς δεν γνώριζαν ότι το όπλο ήταν ψεύτικο.

Ο 36χρονος ρομά, βλέποντας και αυτός το όπλο του 37χρονου, όρμησε κατά πάνω του, ρίχνοντάς τον στο έδαφος αφού του έσπασε ενα μπουκάλι στο κεφάλι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταβέρνα που σημειώθηκε η φασαρία, βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος μετά την μαχαιριά έτρεξε κατά πάνω τους με αποτέλεσμα ο 36χρονος να εξαφανιστεί ενώ ο 37χρονος παρέδωσε το ψεύτικο όπλο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Τις έρευνες για την υπόθεση και τον εντοπισμό του 36χρονου Ρομά διεξάγουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού πολιτιστικού κέντρου Αγίου Μάμα Χρήστο Γκούζιο, «όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:30 το βράδυ όταν δύο ομάδες Ρομά βρισκόντουσαν στο χώρο του Λούνα Πάρκ. Για δικούς τους λόγους, προφανώς για τα στέκια που στήνουν να πουλούν την πραμάτεια τους, δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο ένας έβγαλε ένα ψευτικό όπλο και ο άλλος έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του τραυματίζοντάς τον. Ο χτυπημένος άντρας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και ο άλλος εξαφανίστηκε από το πανηγύρι» είπε μεταξύ άλλων.


[There are no radio stations in the database]