Σεξ στην παραλία: Τα sos που πρέπει να γνωρίζεις

17 Αυγούστου 2022

17 Αυγούστου και καλοκαιράκι βραδινό μπανάκι και αν είσαι με το ταίρι σου ή με κάποιον που σε ελκύει γιατί όχι και σεξ; Το σεξ στην παραλία είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείς να έχεις με το ταίρι σου ή τον παρτενέρ σου για την περίοδο που διανύουμε.

Πριν ξεκινήσω θα σου δώσω μια μικρή πληροφορία για να προσέξεις. Άμμος παντού. Παντού όμως. Άμμος = χιλιάδες μικρόβια – μύκητες από εκατομμύρια ανθρώπους. Να συνεχίσω; 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να έχεις στο νου σου πριν κάνεις σεξ στην παραλία

Μοναχική παραλία 

Προσέχουμε να είναι απομονωμένη και μοναχική η παραλία γιατί κανείς δεν θέλει όσο κάνει σεξ να τον βλέπουν. Ακόμα και να σε διακόψουν είναι άβολο και θα χαλάσει την στιγμή.  Το χειρότερο σενάριο όλων είναι να έρθει μια πολυμελής οικογένεια με παιδάκια και κουβαδάκια.

Δεν μένετε εντελώς γυμνοί

Δεν γδυνόμαστε τελείως. Νόμος! Ευτυχώς τα μαγιό έχουν την ευελιξία να κάνουν άκρη. Αυτά με το κορδόνι στο πλάι είναι και πιο sexy για εσένα plus ότι απλά λύνεις το κορδόνι εύκολα και απλά.

Προσοχή στην άμμο – δεν ξεκίνησα τυχαία με αυτό 

Η άμμος έχει την τάση να χώνεται παντού. Παντού όμως.  Θα πρέπει να ξέρεις πως η άμμος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα. Κάτι που δεν το θέλει κανείς σας. Είναι κρίμα για μια στιγμή απόλαυσης να ταλαιπωρείσαι μέχρι το πρώτο κουδούνι του σχολείου και ας έχεις γυρίσει ήδη στη δουλειά.

Να προσέξεις τις κρυφές γωνίες 

Εννοείτε πως κοιτάζουμε γύρω-γύρω για ματάκηδες. Είναι και περίεργες οι μέρες που διανύουμε και καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η παραλία που βρισκόμαστε είναι σίγουρα μοναχική. 


[There are no radio stations in the database]